&tradition In Between SK2 Spisebordsstol Lys Eg M. Cognac Læderbetræk

DKK 3.670,00
Levering: 2 uger
Varenummer:82010320 &tradition In Between Chair SK2 White Oiled Oak W. Cognac Leather
Smuk stol  i lys eg med cognac-farvet læderbetræk fra &tradition.

Den populære In Between stol SK2, som er designet af Sami Kallio for &tradition, har interessante proportioner og høj designværdi, der gør stolen til en moderne designklassiker. Dens bagside og sidepaneler giver en konkret form og god støtte, mens formerne  er skabt ligeligt af hullerne mellem dem.
Sami Kallios ekspertise inden for traditionel håndværk ses tydeligt i stolen, der er produceret ved kompressionsstøbning, hvilket gør den lys, tynd og stærk, samt trædrejning, hvor der opnås de enestående detaljer.
Kallio har med rod i de skandinavisk traditionelle teknikker indenfor træ samt hans øje for geniale detaljer vist sig at være den ideelle kandidat til at designe den første træstol i &traditions serie.
Det polstrede sæde er den perfekte tilføjelse til træstolen - den omfavner en moderne livsstil samt lange, hyggelige middage rundt om spisebordet uden at gå på kompromis med stolens lyse og elegante udtryk.

Brug den fantastiske stol til at samle hele familien rundt om spisebordet og nyd en komfortabel stund. Du kan med fordel også bruge stolen som ekstra siddeplads ved sofa-området.

Stolen fås i forskellige varianter. Vælg mellem: Røget Eg/Sort læder, Lys Eg/Tekstil, Røget Eg/Tekstil, Sortmalet Eg/Tekstil samt Lys Eg/Cognac læder.
Se også vores brede udvalg af de smukke In Between SK1-stole.

Materialer:
Stel: Massivt egetræ og formspændt finér
Betræk: Læder i cognac farve

Mål:
Højde: 77 cm.
Bredde: 58 cm.
Dybde: 54 cm.
Armlænshøjde: 70 cm.
Siddehøjde: 45 cm.
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil