&tradition In Between SK2 Spisebordsstol Sortmalet Eg M. sort læder

DKK 3.620,00
Levering: 3-8 hverdage
Varenummer:82010325 &TRADITION SK2 IN BETWEEN - BLACK LAQUERED OAK / BLACK LEATHER
&tradition In Between SK2 Spisebordsstol Sortmalet Eg M. sort læder

Den populære In Between stol SK2, som er designet af Sami Kallio for &tradition, har interessante proportioner og høj designværdi, der gør stolen til en moderne designklassiker. Dens bagside og sidepaneler giver en konkret form og god støtte, mens formerne  er skabt ligeligt af hullerne mellem dem.
Sami Kallios ekspertise inden for traditionel håndværk ses tydeligt i stolen, der er produceret ved kompressionsstøbning, hvilket gør den lys, tynd og stærk, samt trædrejning, hvor der opnås de enestående detaljer.
Kallio har med rod i de skandinavisk traditionelle teknikker indenfor træ samt hans øje for geniale detaljer vist sig at være den ideelle kandidat til at designe den første træstol i &traditions serie.
Det polstrede sæde er den perfekte tilføjelse til træstolen - den omfavner en moderne livsstil samt lange, hyggelige middage rundt om spisebordet uden at gå på kompromis med stolens lyse og elegante udtryk.

Brug den fantastiske stol til at samle hele familien rundt om spisebordet og nyd en komfortabel stund. Du kan med fordel også bruge stolen som ekstra siddeplads ved sofa-området.

Materialer:
Stel: Massivt sortmalet egetræ og formspændt finér
Betræk: Sort Noble Læder

Mål:
Højde: 77 cm.
Bredde: 58 cm.
Dybde: 54 cm.
Armlænshøjde: 70 cm.
Siddehøjde: 45 cm.
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil