KØB JULEGAVERNE NU OG BYT INDTIL 31/1-2023 // FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 499,- // GRATIS GAVEINDPAKNING

&tradition Mayor AJ5 Sofa

DKK 34.995,00
Vælg variant for status
Varenummer:&tradition Mayor AJ5 Sofa 3-personers
Stilren og klassisk 3-personers sofa fra &tradition af dansk designarkitekter.

MAYOR serien er en samling af 2- og 3-personers sofaer, der fås i et hav af varianter. Her har du rig mulighed for at skabe lige netop DIN drømmesofa. Mayor er oprindeligt designet er Arne Jacobsen og Flemming Lassen til borgmesterkontoret på Søllerød Rådhus i 1939 - deraf navnet 'Mayor' - og i 2013 redesignet i et nymoderne look.

Her er virkelig kræset for det klassiske og elegante design i et moderne udtryk, som enhver designelsker kun kan forelske sig i. Stellet er fremstillet i massivt eg eller valnød, møbelpolstringen er stramt med tre løse puder, der giver en lækker og yderst komfortabel siddeplads. Mayor AJ5 er fremstillet af materialer af høj kvalitet  med stilfulde detaljer i form af elegante knapper, der strækker sig over armlæn og ryg, som er med til at give sofaen et simpelt og meget stilfuldt udseende.

Det gør sofaen til en perfekt og komfortabel siddeplads til det moderne hjem og arbejdspladser, hvor kvalitet og design udgør vigtige parametre.

Brug den smukke sofa i stueområdet, hvor du har brug for komfortable og yderst lækre siddepladser, som er lige til at slænge sig på. Stil sofaen sammen med AJ6 sofaen i samme polstring og skab et sammenhængende og atmosfærisk udtryk, eller vov dig ud på at blande polstring for at skabe et personligt udtryk i dit hjem.

Vælg imellem stel i hvidolieret eg, røget olieret eg, sortbejdset eg eller valnød. Dertil kommer utallige polstringsmuligheder. Vælg mellem følgende stoftyper og klik for at se de forskellige farvevarianter:
Fiord
Hallingdal
Harald
Remix
Steelcut
Sunniva
Læder

Skriv i kommentarfeltet til din ordre, hvilken af de forskellige stoftypefarver, du ønsker. Prisen afhænger af stoftypen.

Du er også velkommen til at kontakte os for at høre mulighederne for polstring, pris, leveringstid, m.m.
Leveringstiden er ca. 6 uger på sofaen.

Materialer:
Ramme og bund: Massivt egetræ eller valnød.
Skum: CMHR skum.
Stof: Kvadrat stof eller CA-MO læderbetræk.
Alle anvendte skum, fibre og tekstiler (undtagen møbelstof eller læder) overholder brandstandarderne relevante for kontraktsalg og kontraktbrug i Det Forenede Kongerige.

Mål:
Højde: 82 cm.
Dybde: 62 cm.
Længde: 200 cm.
Siddehøjde: 44 cm.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil