&tradition Mayor AJ5 Sofa w. Hallingdal 130 White Oiled Oak

Før DKK 35.995,00
DKK 26.995,00
SparDKK 9.000,00
Levering: 2 uger
&tradition Mayor AJ5 Sofa w. Hallingdal 130 White Oiled Oak

Stilren og klassisk 3-personers sofa fra &tradition af dansk designarkitekter.

Mayor er oprindeligt designet er Arne Jacobsen og Flemming Lassen til borgmesterkontoret på Søllerød Rådhus i 1939 - deraf navnet 'Mayor' - og i 2013 redesignet i et nymoderne look.

Her er virkelig kræset for det klassiske og elegante design i et moderne udtryk, som enhver designelsker kun kan forelske sig i. Stellet er fremstillet i massivt eg eller valnød, møbelpolstringen er stramt med tre løse puder, der giver en lækker og yderst komfortabel siddeplads. Mayor AJ5 er fremstillet af materialer af høj kvalitet  med stilfulde detaljer i form af elegante knapper, der strækker sig over armlæn og ryg, som er med til at give sofaen et simpelt og meget stilfuldt udseende.

Det gør sofaen til en perfekt og komfortabel siddeplads til det moderne hjem og arbejdspladser, hvor kvalitet og design udgør vigtige parametre.

Brug den smukke sofa i stueområdet, hvor du har brug for komfortable og yderst lækre siddepladser, som er lige til at slænge sig på. Stil sofaen sammen med AJ6 sofaen i samme polstring og skab et sammenhængende og atmosfærisk udtryk, eller vov dig ud på at blande polstring for at skabe et personligt udtryk i dit hjem.

H: 82cm, D: 62cm, L: 200cm. Seating height: 43cm
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil