&tradition Pavilion AV11 Loungestol Karakorum

DKK 7.495,00
Levering: 3-8 hverdage
Varenummer:50121205 &tradition Pavilion Lounge AV11 Lila 111 Back With Karakorum 003 Seat
Smuk AV11 loungestol fra &tradition med sort stel og polstret sæde.

Beliggende på slotspladsen på "Kastellet" i København med udsigt over strandpromenaden står Langelinie Pavillon. Med Pavilion loungestolen, som er designet af Anderssen og Voll, forsøgte man at designe en stable-stol, der kunne bruges til mange forskellige funktioner i relation til Langelinie Pavillon.

Resultatet er denne elegante Pavilion loungestol, som er en fætter til AV5 stolen med polstret sæde i blød kvalitet. Stolen har et let udseende med sine slanke arme og ben. Den er designet til at være let lagt tilbage og med et bredere sæde. En blødere æstetik i en velskabt silhuet, der næsten ikke er der. Virkningen er lyrisk, yndefuld og poetisk. Med Pavilion stolen får du både en fin og komfortabel stol, som vil passe ind i enhver indretning med sit simple og elegante udtryk. Loungestolen er en åben invitation til at læne sig tilbage, slappe af og bare være til i et øjeblik.

Brug den smukke loungestol til at samle hele familien i stuen. Stolen kan med fordel stables, når der er behov for at skabe mere plads og giver samtidig en fin udstilling ved at stå fremme med dets dekorative udtryk.

Stolen fås med polstret karakorum sæde og med polstret fløjlsæde. Stolen kan også fås på specialbestilling i andre polstringer - heraf læder og forskellige stoftyper.

Prisen på specialbestillinger afhænger af stoftypen. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mulighederne for polstring, pris, leveringstid, m.m.
Leveringstiden er ca. 6-8 uger på særlige polstringstyper.

Materialer:
Stel: Stålrør
Sæde og ryg: Formpresset finér med polstring.

Mål:
Højde: 70 cm.
Dybde: 65 cm.
Længde: 69 cm.
Sædehøjde: 38 cm.
Sædedybde: 52 cm.
Armlæn-højde: 59 cm.
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil