Køb dine julegaver allerede nu - vi bytter t.o.m 1. Februar 2022 🎅 🎁

&tradition Pavilion AV3 Spisebordsstol med Sort Silk Læder

DKK 3.895,00
Levering: 2 uger
Varenummer:&tradition Pavilion AV3 Chair Black Silk Leather

Smuk AV3 spisebordsstol fra &tradition med sort læderbetræk.

Beliggende på slotspladsen på "Kastellet" i København med udsigt over strandpromenaden står Langelinie Pavillon. Den nuværende Pavillon blev bygget i 1958 af arkitektparret Eva og Niels Koppel som en hyldest til modernismen.
Med Pavilion stolen, som er designet af Anderssen og Voll, forsøgte man at designe en stable-stol, der kunne bruges til mange forskellige funktioner i relation til Langelinie Pavillon. Torbjørn Anderssen og Espen Voll ønskede at forbinde tidlig modernisme med ny modernisme - en friere form i udtrykket og at udforske idéen om bøjede rør i en kombination med bøjet krydsfinér i modsætning til de traditionelle rørstole, som ofte er konstrueret i faste vinkler.  
Resultatet er denne elegante Pavilion stol, der med sine slanke arme og ben giver den et let udseende. En blødere æstetik i en velskabt silhuet, der næsten ikke er der. Virkningen er lyrisk, yndefuld og poetisk. Med Pavilion stolen får du både en fin og komfortabel stol, som vil passe ind i enhver indretning med sit simple og elegante udtryk.

Brug den smukke spisebordsstol til at samle hele familien rundt om spisebordet. Stolen kan med fordel stables, når der er behov for at skabe mere plads og giver samtidig en fin udstilling ved at stå fremme med dets dekorative udtryk. Stolen vil ligeledes tage sig godt ud som både kontorstol, ekstra siddeplads ved loungeområdet og i køkkenet.

Se også det store udvalg af Pavilion stole uden betræk med og uden armlæn.

Materialer:
Stel: Stålrør og formpresset finér
Sæde: Polstret med læderbetræk

Mål:
Højde: 76 cm.
Dybde: 52 cm.
Bredde: 56 cm.

Længere leveringstid kan forekomme
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil