&tradition Pavilion AV5 Loungestol Sort Stel/Eg

Før DKK 4.595,00
DKK 3.995,00
Varenummer:50030192 &tradition Pavilion AV5 Loungechair Black Steel/Oak

Smuk AV5 loungestol fra &tradition med sort stel og egetræssæde og -ryg.

Beliggende på slotspladsen på "Kastellet" i København med udsigt over strandpromenaden står Langelinie Pavillon. Den nuværende Pavillon blev bygget i 1958 af arkitektparret Eva og Niels Koppel som en hyldest til modernismen.
Med Pavilion loungestolen, som er designet af Anderssen og Voll, forsøgte man at designe en stable-stol, der kunne bruges til mange forskellige funktioner i relation til Langelinie Pavillon. Torbjørn Anderssen og Espen Voll ønskede at forbinde tidlig modernisme med ny modernisme - en friere form i udtrykket og at udforske idéen om bøjede rør i en kombination med bøjet krydsfinér i modsætning til de traditionelle rørstole, som ofte er konstrueret i faste vinkler.  
Resultatet er denne elegante Pavilion loungestol, der med sine slanke arme og ben giver den et let udseende. Stolen er designet til at være let lagt tilbage og med et bredere sæde end Pavilion-stolen. En blødere æstetik i en velskabt silhuet, der næsten ikke er der. Virkningen er lyrisk, yndefuld og poetisk. Med Pavilion stolen får du både en fin og komfortabel stol, som vil passe ind i enhver indretning med sit simple og elegante udtryk. Loungestolen er en åben invitation til at læne sig tilbage, slappe af og bare være i et øjeblik.

Brug den smukke loungestol til at samle hele familien i stuen. Stolen kan med fordel stables, når der er behov for at skabe mere plads og giver samtidig en fin udstilling ved at stå fremme med dets dekorative udtryk.

Stolen fås med sortlakeret egetræssæde og -ryg, lakeret egetræssæde og -ryg samt en udgave med sæde og ryg i lakeret valnød. Se også det store udvalg af spisebordsstole i Pavilion serien uden og med betræk samt med og uden armlæn.

Materialer:
Stel: Stålrør
Sæde og ryg: Formpresset finér

Mål:
Højde: 70 cm.
Dybde: 65 cm.
Længde: 69 cm.
Sædehøjde: 38 cm.
Sædedybde: 52 cm.
Armlæn-højde: 59 cm.
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil