Krukker & dåser fra kendte designere, der fuldender hjemmet

Det kan nogle gange virke som en umulig opgave at begive sig ud i køkkenet for at lave noget mere avanceret end at koge et æg. Hvis grunden er at dine køkkenskabe er fyldt med en masse forskellige poser med madvarer, er løsningen enkel: krukker og dåser. Du kan let få orden i køkkenet og få en nyfunden lyst til madlavning ved at organisere pasta i en krukke og alle de små krydderriposer i en flot dåse. Gå på opdagelse her og find opbevaringsmuligheder i køkkenet i form af krukker og dåser.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan man bruge krukker og dåser?
Man kan bruge krukker og dåser i alle husets rum. Krukker og dåser er geniale opbevaringsløsninger, som kan bruges til alverdens. Derfor kan du opbevare krukker og dåser alle de steder, der er behov for det. Man ser ofte krukker og dåser i køkkenet, da det er der, man har det største behov for at opbevare ting som sukker, mel, kaffe mm.

Hvad kan man bruge krukker og dåser til?
Krukker og dåser kan hjælpe dig med at holde orden i dine ting. Krukker og dåser er gode og flotte opbevaringsløsninger, som giver dig et system, så du altid kan finde dine ting med det samme. Man kan bruge krukker og dåser til mange forskellige ting. Det kan både være madvarer eller små ting som elastikker, man har behov for at have samlet ét sted. Det er i bund og grund kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan bruge krukker og dåser til.

Hvor kan man købe krukker og dåser?
Du finder et flot udvalg af æstetiske, praktiske og kvalitetsrige krukker og dåser fra nogle af de største brands hos Luxo Living. Du kan med sikkerhed finde en krukke eller dåse, som passer til din stil og dit behov. Hos Luxo Living er der dag til dag levering, hvis du bestiller inden kl 15. Derudover er der gratis fragt ved køb over 499 kr.
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil