Pendler

De bedste lamper fra de største brands. Skab lys og glæde i dit hjem med fantastiske pendler til ethvert behov. Bliv fristet af det unikke udvalg inden for pendler, spisebordslamper, loftlamper m.fl. fra bl.a. &tradition, Bestlite, Lampe Gras, Nuura, Verner Panton, Design By Us, Gubi, Menu, Muuto, Normann Copenhagen, Ferm Living og House Doctor.
Mater Design Terho Lampe Large
Før DKK 4.395,00
Levering: 3-8 hverdage
HAY Bonbon Lampeskærm 320 Grey Melange
Løs lampeskærm der kan benyttes som bordlampe eller pendel
Før DKK 3.649,00
Levering: 3-8 hverdage
HAY Bonbon Lampeskærm 380 City
Løs lampeskærm der kan benyttes som bordlampe eller pendel
Før DKK 3.999,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
HAY Bonbon Lampeskærm 380 ICE CREAM
Løs lampeskærm der kan benyttes som bordlampe eller pendel
Før DKK 3.999,00
Levering: 3-8 hverdage
HAY Nelson Ball Crisscross Bubble Pendant S
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
HAY Nelson Apple Bubble Pendant
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).

Mere om pendler

Ligegyldigt om du foretrækker en klassisk pendel eller en loft lampe med funklende farver, kan du finde en pendel til dine behov lige her hos Luxo Living. Her finder du vores store sortiment af spændende pendler fra førende designere og producenter i markedet. Nogle gange kan lys komme ovenfra i form af et ekstraordinært aha-øjeblik, hvor alt pludseligt står klar. Det sker dog ikke så tit for de fleste - og netop derfor er det godt at du her kan finde pendler og loftlamper, der kan bringe lys ind i dit liv og din bolig.
Hos os kan du finde din pendel lampe fra mange kendte mærker såsom &Tradition, Design by Us, Gubi, HAY, House Doctor, Normann Copenhagen og mange flere. De mangle pendler kommer i et hav af afskygninger, udformninger ikke mindst udsmykninger. Derfor kan det hurtigt blive en jungle at finde en pendel som passer til netop dine behov.

Hvad bør du vælge?

Når du skal vælge din næste pendel eller loftlampe er det vigtigt at du overvejer hvilket rum pendlen skal hænge i. Vi har herunder samlet nogle ting du bør overveje inden du køber din nye loft lampe.

   - Hvor har du tænkt dig, at lampen skal hænge?
   - Hvad skal lampen primært bruges til - læsning, spisebordet, stemning etc.?
   - Skal lampen være stor eller lille?
   - Har du nogle farver du foretrækker?
   - Skal lyset være kraftigt eller blødt?
   - Skal lampen bemærkes eller være en "ubemærket hjælp"?
   - Hvilke mærker /modeller af designer lamper kan du godt lide?
   - Hvilket prisleje havde du tænkt dig at lampen skulle ligge i?

Hvis du har et rum med et stærkt og klart lysindfald i forvejen, lyse vægge og gulve, skal du overveje hvor kraftig pendlens belysning skal være. Hvis du vælger en pendel som fordeler lyset meget, kan du ende med at have et rum som er overbelyst og derfor virker trættende for øjnene, dine gæster og dig.

Rum med meget lys

Hvis dit rum er meget lyst vil vi anbefale dig, at vælge en pendel som fokusere lyset mere mod bordet eller gulvet så du undgår overbelysning. Skal lyset derfor være mere koncentreret, for eksempel ved dit arbejdsbord, kan du med fordel kigge efter loft lamper med en smal og lukket skærm. Har du derimod et ønske om at supplere med ekstra belysning til nogle af dine rum kan du her se efter pendler med en lukket skærm.

Mørke rum

Omvendt forholder det sig, hvis dit rum som udgangspunkt er dunkelt, her kan en pendel med en god og bred lysspredning være en rigtig god ide at du kigge efter lamper der har skærme af glas, disse lamper giver dobbelt så meget lys i forhold til lamper med lukkede skærme. Lukkede skærme kan derimod skabe rum, hvilket ofte er anvendt hen over ens spisebord, der skaber en hyggeligere atmosfære. Det er derfor værd at overveje, hvad er dit behov af lys.

Glem ikke hyggebelysning

Vi skal dog heller ikke glemme hyggen, har du et hyggehjørne i stuen, hvor du elsker at sidde og læse en bog, eller mangler du noget behageligt lys ved sengen bør du kigge efter væglamper, standerlamper eller generelt lamper med lukket skærm. Som en god tommelfingerregel er det godt at blande flere typer af lamper og lys i det rum, på den måde vil du kunne sørger for at lyser kommer ud i alle hjørne og højder. Hvis lys kun peger nedad i rummet, vil det synes ofte mindre og lavere til loftet end det i virkeligheden er.

Er du i tvivl?

Hvis du er i tvivl om hvilken pendel du skal vælge, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Her kan du få god og kvalificeret rådgivning hele vejen igennem processen, så du er sikker på, at du får den rette pendel til dit hjem.

Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil