Hylder

Find det bedste fra de største brands. Skab et funktionelt og skandinavisk udtryk med hylder i din bolig. Bliv fristet af unikke hylder i velkendt kvalitet fra bl.a. String, By Lassen, Muuto, House Doctor, Gubi, Anne Linde, Menu, Ferm Living, Frama CPH, Hübsch og Skagerak.
String Pocket Sage
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Muuto Mini Stacked Reol
Vælg mellem flere varianter
Vælg variant for status
AYTM Curva Hylde Sort Stor
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
AYTM Curva Hylde Guld Stor
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Gubi Matégot Dedal reol cream hvid
Før DKK 2.099,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
OYOY Lojo Hylde
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Roon & Rahn konsolbord Repó 78 cm
Før DKK 2.499,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
String Workdesk / Bordplade
Skrivebordsplade til String Reolen. Vælg mellem flere farver.
Muubs Multi Hylde Chelsea L
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
WOUD Tray Reol High Sort/eg
Før DKK 18.499,00
Levering: 3-8 hverdage
Ferm Living Vægskab Haze Riflet glas
Forventes på lager slut maj
Forudbestilling
Muuto Stacked MED Bagplade Midnight Blue
Vælg mellem 3 størrelser
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Muuto Stacked Midnight Blue
Stacked UDEN bagplade, vælg mellem flere størrelser
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Nichba Hylde02 Venstre Sort
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).

Mere om hylder

Hylder er noget der kan bruges i alle hjemmets rum og de kan tjene et væld af formål. Nogle hylder er til remedier, der kan skal benyttes i det givne rum, andre hylder placeres på væggen for at fremvise boliginteriør, og helt tredje er der hylder, som ikke har et specifikt formål i hjemmet, men fungerer som en forlængelse af boligindretningen. Den rette hylde afhænger bl.a. af rummet, den øvrige boligindretning, samt den funktion hylden skal have, og der er flere varianter i de enkelte kategorier.

Svævehylder


En populær variant, er svævehylder og dette skyldes til dels det enkle udtryk de tilføjer rummet, hvilket både er eftertragtet i den stilsikre boligindretning, og når hyldens primære funktion er at fremvise smukt boliginteriør. Vær opmærksom på at det, særligt med svævehylder, er vigtigt med korrekt ophæng og brug af rawplugs for at sikre en solid bæreevne. Er der styr på denne del har du dig til gengæld en af de mest stilfulde hyldetyper der findes. En svævehylde giver en helt ny dynamik i din indretning, og tager boligindretningen til et helt nyt niveau.

Hylde med hyldeknægte


En hylde med hyldeknægte fremstår stilren, men tilføjer samtidig et mere personligt udtryk til din boligindretning. Hyldeknægte fås i mangt og mange variationer, materialer og farver. Det er som oftest let at opdatere sin hylde med hyldeknægte, da du her kan vælge at beholde hylden og blot udskifte selve hyldeknægtene. På denne måde kan du derfor hurtigt opdatere hyldens udtryk og dermed løbende følge tidens trend.

Forskellige størrelser


Det er vigtigt for os, at vores kunder altid har muligheden for at finde noget som passer ind i netop deres hjem. Derfor finder du i vores udvalg et stort sortiment af hylder i mange forskellige størrelser, så du kan finde dem der passer bedst til jeres behov. Hvad end du leder efter små hylder, som skal bruges til et lidt mindre behov, eller om du er på jagt efter store hylder, så finder du dem i udvalget herover.

Stort udvalg af reoler


I vores sortiment har vi, udover vores mange hylder, også et stort udvalg af reoler. Hvad end du leder efter reoler til stuen, køkken alrum, værelse eller noget helt fjerde, så kan du i udvalget herover finde en reol der passer til netop jeres behov. Vi har både store og små reoler, samt et stort udvalg af forskellige typer og materialer. Du kan blandt andet finde træreoler, skoreoler, reoler tilpasset med et bord, og meget andet. Se det store udvalg igennem herover og find netop din favorit.

Vælg de rette hylder


Den rette hylde kan være det element i din boligindretning, der skaber en sammenhæng og den rette harmoni mellem dit interiør. Tag højde for det rum hylden skal placeres i, herunder rummets størrelse, hvilke farver og materialer der er dominerende samt den resterende indretning i rummet. Det er desuden vigtigt at tage højde for de resterende rum i hjemmet, da en gennemgående indretning i boligen skaber et harmonisk udtryk.

Der findes en bred vifte af materialevalg og vælger du f.eks. en træhylde, vil du opleve at det skaber et blødere udtryk, end en fremstillet af metal eller stål. Derudover har størrelsesforholdet mellem væggens flade og hylden en indvirkning på, hvor rummelig værelset kommer til at synes. En gallerihylde er, grundet den smalle dybde oplagt til mindre rum, eller til udstilling og opbevaring af mindre elementer. I daglig tale bliver den omtalt som en billedhylde, hvilket skyldes dimensionerne der er optimale til udstilling af illustrationer, plakater og billeder. Sammensæt flere hylder for at designe et hyldesystem med væghylder, der passer perfekt til rummet og gør på den måde indretningen personlig.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil