Salatbestik

Salatbestik og salatsæt er et både dekorativt og praktisk redskab, når du serverer dine yndlingssalater. Det letter serveringen, også er det helt rigtige salatbestik også med til at pynte på bordet og resten af din service. Når du går på opdagelse i vores udvalg af skønt salatbestik er der mange forskellige designs at få øje på. Du finder både salatbestik i guld og messing, det klassiske salatbestik i træ og salatbestik i sort for et råt, men simpelt look. God fornøjelse i jagten på dit nye salatbestik.
Broste Copenhagen Salatbestik, Tvis ss
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Skagerak Leaf Salatbestik Dark Grey
Før DKK 599,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Nicolas Vahé Salatsæt Acacia
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Kähler Hammershøi Salatbestik
Før DKK 299,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).

Salatbestik fra kendte brands

Smukt salatbestik er det perfekte redskab, når du skal servere dine lækre salater. Det gør både serveringen lettere, og så pynter det også flot på bordet.

Hos Luxo Living finder du både Skagerak salatbestik, Normann Copenhagen salatbestik og salatbestik fra andre brands som Kay Bojesen, Broste Copenhagen og Nicolas Vahé.

Salatbestik i messing og træ


Salatbestik kan komme i mange forskellige look, og hvilket der er din favorit, lader vi være helt op til dig. Salatbestik i træ er et meget klassisk valg, og det er giver et naturligt look på bordet. Med et salatsæt i træ er du også sikret et sæt, der holder mange år frem og det vil aldrig gå af mode.

Dog er salatbestik i guld og salatbestik i messing også blevet et ganske populært valg de seneste år. Hvis du gerne vil have den smukke gyldne farve ind på bordet, uden at udskifte hele dit bestiksæt, så kan du blot vælge at købe et salatbestik i guld.
Generelt er messing blevet et meget fremtrædende materiale i de danske hjem, og der er flere og flere boliger, som har messing detaljer rundt omkring i hjemmet. Det vil blot være en ekstra og stilfuld detalje, hvis du erhverver dig et salatsæt i messing.

Hos os finder du også salatbestik i sort og salatbestik i grå, som tilføjer et helt andet look til bordet.

Et salatsæt i sort eller grå er både råt, og samtidig ret simpelt. Det vil passe godt ind, uanset hvilken farve dine skåle har.Vi ønsker dig god fornøjelse, når du går på jagt efter dit nye salatbestik.
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil