Seventy Tree - illustrationer af Kerry Layton til børn og voksne

Seventy Tree blev grundlagt i 2010 af illustrator Kerry Layton i London.
Kerry's kærlighed for geometri, karakterfyldte væsener og farver fremtræder tydeligt i hendes arbejde der består af smukke illustrationer med et humoristisk indslag - i en streg, der taler til både voksne og børn. Kerry er en fremragende fotograf og har en populær blog der afspejler en kombination af hendes arbejde, inspiration og familelivet.
Seventy Tree Born To Be Rad 30x40
Mål: 30x40 cm
Før DKK 229,00
Prisgaranti
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).

Mere om Seventy Tree

Finurlighederne og underfundige infantilt portrætterede karaktere er noget af det der skiller Seventy Tree og Kerry Layton ud fra mængden af grafiske designere. Hendes unikke designs har siden starten i 2010 haft stor appel til både børn og voksne langt uden for Englands grænser hvor Seventy Tree stammer fra.

Seventy Trees ynde


Den lette og yndefulde kombination mellem geometriske former og et farvevalg der er alt andet end tilfældigt har vundet stort indpas i de danske hjem og ligger fint i tråd med de nordiske designtraditioner og indretningstil. Ligeledes har Kerry Layton skabt et karakter-univers med bl.a. pandaen, som både charmere og tiltaler forældre såvel som børn. Derfor er der noget for enhver smag at hente i Seventy Trees store sortiment.