Skagerak Cutter Bænk Sortlakeret Eg

DKK 5.195,00
Levering: 3-8 hverdage
Varenummer:S1920403 Skagerak Cutter Bench Black Oak
Smuk og stilren bænk fra Skagerak.

Skagerak har med sit skandinaviske design og gedigne håndværk i super lækker kvalitet vundet vores hjerter. Og denne bænk er ingen undtagelse!

Cutter er en ikonisk kollektion, som består af minimalistiske, funktionelle og smukke møbler til din garderobe, og som sagtens kan bruges i alle husets hjem. I serien finder du møbler i egetræ, teaktræ og sortlakeret egetræ, der alle har en smuk finish og unikke detaljer.

Den smukke og stilfulde bænk er et kendetegn for Skagerak med sine lange linjer og skarp kant i sortlakeret egetræ. Bænken er et perfekt møbel til entréen og garderoben, hvor du har brug for et sted at sidde, når der skal sko og støvler på eller til opbevaring.

Cutter bænken er designet af Niels Hvass og var oprindeligt designet til en udstilling, der hed "Walk the Plank". Igennem udstillingen opstod ideen om en siddeplads i lamel på en sammenhængende ramme. Det minimalistiske og tidløse design er let i udtrykket og passer derfor perfekt ind i enhver indretning både inden for og uden for.

Egetræet er robust og slidstærkt træ, der indeholder naturlige solbrændinger, som beskytter mod bakteriel vækst. Da træ er naturmateriale vil det ændre sig med tiden og få en smuk patina. Ved malet egetræ kræver din bænk ikke vedligeholdelse andet end rengøring.

Materialer:
Bænken er fremstillet i 100 % FSC-certificeret egetræ med lakering.

Mål:
Bredde: 121 cm.
Dybde: 40 cm.
Højde: 43,5 cm.
Siddehøjde: 43,5 cm.