Skagerak Cutter Garderobe Hylde Eg

Før DKK 4.295,00
DKK 3.629,28
SparDKK 665,73
Levering: 3-8 hverdage
Smuk og stilren hylde fra Skagerak.

Skagerak har med sit skandinaviske design og gedigne håndværk i super lækker kvalitet vundet vores hjerter. Og garderobehylden her er ingen undtagelse!

Cutter er en ikonisk kollektion, som består af minimalistiske, funktionelle og smukke møbler til din garderobe, og som sagtens kan bruges i alle husets hjem. I serien finder du møbler i egetræ, teaktræ og sortlakeret egetræ, der alle har en smuk finish og unikke detaljer.

Den smukke og stilfulde garderobe hylde er et kendetegn for Skagerak med sine lange linjer og skarp kant i egetræ. Hylden er et perfekt møbel til entréen eller garderoben, hvor du har brug for et sted at opbevare dine hatte, bokse med tørklæder, handsker eller lignende. Den smarte hylde knager til at hænge jakker og overtøj på. Mellem lamellerne kan du hænge fine bøjler til at hænge blazers eller andet på.

Egetræet er robust og slidstærkt træ, der indeholder naturlige solbrændinger, som beskytter mod bakteriel vækst. Da træ er naturmateriale vil det ændre sig med tiden og få en smuk patina.

Materialer:
Hylden er fremstillet i 100 % FSC-certificeret egetræ samt knager i rustfrit stål.

Mål:
Bredde: 120 cm.
Dybde: 34 cm.
Højde: 13 cm.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil