Skagerak Cutter Garderobe Hylde Sortlakeret Eg Mini

Før DKK 2.195,00
DKK 1.750,00
SparDKK 445,00
Levering: 3-8 hverdage
Smuk og stilren hylde fra Skagerak.

Skagerak har med sit skandinaviske design og gedigne håndværk i super lækker kvalitet vundet vores hjerter. Og hylden her er ingen undtagelse!

Cutter er en ikonisk kollektion, som består af minimalistiske, funktionelle og smukke møbler til din garderobe, og som sagtens kan bruges i alle husets hjem. I serien finder du møbler i egetræ, teaktræ og sortlakeret egetræ, der alle har en smuk finish og unikke detaljer.

Den smukke og stilfulde garderobe hylde er et kendetegn for Skagerak med sine lange linjer og skarp kant i egetræ. Hylden er et perfekt møbel til entréen eller garderoben, hvor du lige har brug for et sted at opbevare dine hatte, bokse med tørklæder, handsker eller lignende. Den smarte hylde har tilhørende bøjlestang og knager til at hænge jakker og overtøj på.

Egetræet er robust og slidstærkt træ, der indeholder naturlige solbrændinger, som beskytter mod bakteriel vækst. Da træ er naturmateriale vil det ændre sig med tiden og få en smuk patina. Ved malet egetræ kræver din hylde ikke vedligeholdelse andet end rengøring.

Materialer:
Hylden er fremstillet i 100 % FSC-certificeret egetræ med lakering og bøjler samt knager i rustfrit stål.

Mål:
Bredde: 31 cm.
Dybde: 30 cm.
Højde: 18,5 cm.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil