Skagerak Cutter Knagerække Sortlakeret Eg

DKK 1.295,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Varenummer:S1920484/S1920489 Skagerak Cutter Coat Rack Black Oak 72/100 Cm.
Smuk og stilren knagerække fra Skagerak.

Skagerak har med sit skandinaviske design og gedigne håndværk i super lækker kvalitet vundet vores hjerter. Og knagerækken her er ingen undtagelse!

Cutter er en ikonisk kollektion, som består af minimalistiske, funktionelle og smukke møbler til din garderobe, og som sagtens kan bruges i alle husets hjem. I serien finder du møbler i egetræ, teaktræ og sortlakeret egetræ, der alle har en smuk finish og unikke detaljer.

Den smukke og stilfulde knagerække er en del af Cutter serien, der kendetegnes ved kombinationen mellem elegance og natur.

Knagerækken er en perfekt accessories til entréen eller garderoben, hvor du har brug for et sted at hænge overtøjet, tasker, tørklæder eller måske lange halskæder til udstilling i soveværelset.

Egetræet er robust og slidstærkt træ, der indeholder naturlige solbrændinger, som beskytter mod bakteriel vækst. Da træ er naturmateriale vil det ændre sig med tiden og få en smuk patina. Ved malet egetræ kræver din knagerække ikke vedligeholdelse andet end rengøring.

Materialer:
Knagerækken er fremstillet i 100 % FSC-certificeret egetræ med lakering samt knager i rustfrit stål.

Mål:
Vælg mellem to længder:

Lille:
Bredde: 72 cm.
Dybde: 8,5 cm.
Højde: 7 cm.

Store:
Bredde: 100 cm.
Dybde: 12 cm.
Højde: 7 cm.