Skagerak Cutter Opbevaringsboks Eg Høj

DKK 1.095,00
Levering: 3-8 hverdage
Varenummer:S1920425 Skagerak Cutter Box High Oak
Smuk opbevaringsboks fra Skagerak.

Skagerak har med sit skandinaviske design og gedigne håndværk i super lækker kvalitet vundet vores hjerter. Og kassen her er ingen undtagelse!

Cutter er en ikonisk kollektion, som består af minimalistiske, funktionelle og smukke møbler til din garderobe, og som sagtens kan bruges i alle husets hjem. I serien finder du møbler i egetræ, teaktræ og sortlakeret egetræ, der alle har en smuk finish og unikke detaljer.

Den fine boks er en stilfuld opbevaringsenhed uanset om du har brug for et hurtigt opbevaringssted til dine handsker og tørklæder, cykellygter, cykelhjelm, hundesnor - ja, mulighederne er mange. Boksen er en perfekt løsning til opbevaring i entréen og garderoben, hvor du har brug for at gemme tingene lidt væk og samle dem, men stadig være let at komme til. Boksen passer perfekt under både Cutter bænken og Cutter skammelen.

Egetræet er robust og slidstærkt træ, der indeholder naturlige solbrændinger, som beskytter mod bakteriel vækst. Da træ er naturmateriale vil det ændre sig med tiden og få en smuk patina.

Materialer:
Kassen er fremstillet i 100 % FSC-certificeret egetræ.

Mål:
Bredde: 30 cm.
Dybde: 36 cm.
Højde: 34 cm.