Køb dine julegaver allerede nu - vi bytter t.o.m 1. Februar 2022 🎅 🎁

Skagerak Cutter Sæde Eg

Før DKK 2.295,00
DKK 1.836,00
SparDKK 459,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Varenummer:S1920468 Skagerak Cutter Seat Oak
Smuk og stilren siddeplads fra Skagerak.

Skagerak har med sit skandinaviske design og gedigne håndværk i super lækker kvalitet vundet vores hjerter. Og dette sæde er ingen undtagelse!

Cutter er en ikonisk kollektion, som består af minimalistiske, funktionelle og smukke møbler til din garderobe, og som sagtens kan bruges i alle husets hjem. I serien finder du møbler i egetræ, teaktræ og sortlakeret egetræ, der alle har en smuk finish og unikke detaljer.

Den smukke og stilfulde siddeplads i form af et sæde er et kendetegn for Skagerak med sine lange linjer og skarp kant i egetræ. Sædet er et perfekt møbel til entréen, garderoben eller måske badeværelset, hvor du har brug for et sted at sidde, når der skal sko, støvler, strømper eller andet på. Sædet er funktionelt idet det kan klappes ned og op efter behov og derfor spare en del plads.

Egetræet er robust og slidstærkt træ, der indeholder naturlige solbrændinger, som beskytter mod bakteriel vækst. Da træ er naturmateriale vil det ændre sig med tiden og få en smuk patina. Ved malet egetræ kræver din bænk ikke vedligeholdelse andet end rengøring.

Materialer:
Bænk: 100 % FSC-certificeret egetræ.
Beslag: Rustfrit stål.

Mål:
Bredde: 38,5 cm.
Dybde: 31 cm.
Højde: 9,5 cm.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil