Skagerak Cutter Sæde Teak

Før DKK 2.195,00
DKK 1.750,00
SparDKK 445,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Smuk og stilren siddeplads fra Skagerak.

Skagerak har med sit skandinaviske design og gedigne håndværk i super lækker kvalitet vundet vores hjerter. Og dette sæde er ingen undtagelse!

Cutter er en ikonisk kollektion, som består af minimalistiske, funktionelle og smukke møbler til din garderobe, og som sagtens kan bruges i alle husets hjem. I serien finder du møbler i egetræ, teaktræ og sortlakeret egetræ, der alle har en smuk finish og unikke detaljer.

Den smukke og stilfulde siddeplads i form af et sæde er et kendetegn for Skagerak med sine lange linjer og skarp kant i teaktræ. Sædet er et perfekt møbel til entréen, garderoben eller måske badeværelset, hvor du har brug for et sted at sidde, når der skal sko, støvler, strømper eller andet på. Sædet er funktionelt idet det kan klappes ned og op efter behov og derfor spare en del plads.

Teaktræet er ubehandlet naturmateriale og vil derfor ændre sig med tiden, så farven bliver en smuk sølvgrå. Vedligehold med et egnet rengøringsmiddel til træ og oprethold ved at bruge sandpapir en eller to gange om året. Bænken kan bruges både inde og ude.

Materialer:
Sæde: 100 % FSC-certificeret teaktræ.
Beslag: Rustfrit stål.

Mål:
Bredde: 38,5 cm.
Dybde: 31 cm.
Højde: 9,5 cm.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil