Køb dine julegaver allerede nu - vi bytter t.o.m 1. Februar 2022 🎅 🎁

Skagerak Georg Spisebord Eg

DKK 11.995,00
Vælg variant for status
Varenummer:S1930329 Skagerak Georg Dining Table Oak
Georg spisebordet er designet af Chris Liljenberg Halstrøm for Skagerak.

Tag plads ved Georg spisebordet, og oplev det fantastiske møde mellem japansk minimalisme og nordisk sensualitet. Skagerak har med sit skandinaviske design og gedigne håndværk i super lækker kvalitet vundet vores hjerter. Og spisebordet her er bestemt ingen undtagelse!

De afrundede og karakteristiske ben trækket ind under bordet og giver en særlig form for lethed i udtrykket og samtidigt et stabilt bord, der passer godt til hele ethvert hjem og indretning omend det er klassisk, moderne eller industrielt. Et let og funktionelt bord, der kan bruges i mange sammenhænge.

Lad bordet være samlingssted for hele familien i spisestuen eller det store køkken-alrum. Det fine bord kan også sagtens udgøre arbejdsplads på kontoret eller have andre anvendelsesmuligheder alt efter dit behov. Sæt bordet sammen med resten af Georg serien af bænke og stole.  Der kan nemt sidde mindst 6 personer rundt om bordet.

Vælg selv den lakering, du ønsker, til dit egetræsbord. Skriv i kommentarfeltet i din ordre, om du ønsker 'Ingen lakering' - 'Sæbebehandling' - 'Hvidolieret' - eller 'Olieret'.

Materialer:
Bordet er fremstillet i FSC-certificeret egetræ.

Mål:
Længde: 155 cm.
Bredde: 90 cm.
Højde: 73 cm.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil