SKANDINAVISK

Find nyheder og bestsellers fra SKANDINAVISK hos Luxo Living. Duftlys, duftpinde mm. i nordisk design. Oplev hvordan brusende have, stille skove og snedækkede bjerge får nyt liv i duftlys, duftpinde, håndcremer mm. Tilføj en SKANDINAVISK atmosfære i dit hjem med stil.

SKANDINAVISK - Historien bag

De populære produkter fra SKANDINAVISK tilføjer en beroligende duft til din bolig, der vækker sanserne og løfter atmosfæren. SKANDINAVISK kendetegnes ved produkter, som emmer af nordisk natur. Dette kommer ikke kun til udtryk i de betagende dufte, men også i den smukke indpakning, der med sine dæmpede farver fuldender den rolige atmosfære. SKANDINAVISK formår dermed at bringe en ren følelse af hygge og lykke ind i hjemmet hos alle, der glædes ved naturlig, nordisk stemning

SKANDINAVISK blev grundlagt af de to englændere Shaun Russell og Gerry Kingham med ambitionen om at udbrede den skandinaviske atmosfære på verdensplan. Navnet SKANDINAVISK blev valgt med ambitionen om, at lede tankerne hen mod de skandinaviske e værdier, der bunder i godt håndværk samt gode materialer og nordisk natur. De skandinaviske lande har været på top 10 på listen over verdens lykkeligste lande og herefter er fænomenet ¨hygge¨ blevet et kendetegn, særligt for Danmark, på verdensplan. Derfor lå det også klart for SKANDINAVISK, at det netop var disse kendetegn deres produkter skulle afspejle.
Med udgangspunkt i ¨hygge¨ og ¨lykke¨ faldt deres produktvalg også helt naturligt på stearinlys kombineret med skønne dufte, der leder tankerne hen mod den nordiske natur. Produkterne fra SKANDINAVISK kombinerer på denne måde den essens af hygge og lykke, der bliver forbundet med skandinavien. Med tiden er der kommet flere kollektioner til og SKANDINAVISK har desuden udvidet deres produktsortiment med bl.a. duftpinde og håndcremer. Alle produkter fra SKANDINAVISK er inspireret af den nordiske natur, hvor brusende have, stille skove og snedækkede bjerge hersker i harmoni med hinanden.Det er netop denne atmosfære, der kommer til udtryk ved produkterne, og med det stilrene design fuldendes den nordiske stil.

SKANDINAVISK duftpinde

SKANDINAVISK duftpinde er designet med et skarpt blik for et stilrent design og den smukke beholder i glas, fungerer derfor som en forlængelse af boligindretningen. Brug SKANDINAVISK duftpinde på badeværelset, soveværelset eller i entréen og glæd dine gæster fra første færd i dit hjem. Du kan justere duftens intensiteten efter personlig præferencer, da det er antallet af pinde som afgør, hvor meget duft der spredes. Duftpinde holder i op til tre måneder, men derefter er der mulighed for at bruge refill til genopfyldning af den smukke beholder og på denne måde forlænge glæden ved duftpindene.
   

SKANDINAVISK duftlys

SKANDINAVISK duftlys kan med sit smukke design placeres i alle boligens rum og med sine beroligende dufte er de blevet en favorit, når hjemmets atmosfære skal fremhæves. Duftlyset er desuden støbt i et glas etui med et fint trælåg og bevarer dermed det klassiske design, der kendetegner SKANDINAVISK. Med duftlyset kan du selv tilpasse, hvornår du ønsker at nyde duften og den hyggelige stemning, fra duftlyset skær. Placer duftlyset i stuen og nyd flammernes skær på mørke aftener eller skab en hyggelig stemning på badeværelset.

SKANDINAVISK lys

SKANDINAVISK duftlys kan med fordel bruges som en del af boligindretningen, også efter de er brændt ned. Skab et SKANDINAVISK lys ved at sætte et fyrfadslys i glasset og få glæde af det smukke design efter duftlysets levetid. Bring den nordiske atmosfære ind i dit hjem med SKANDINAVISK lys og mærk, hvordan roen sænker sig.
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil