Daybeds

En daybed kan bruges til utroligt mange ting i indretningen. Brug din daybed som gæsteseng i det ekstra værelse, eller skab flere siddepladser i stuen. Hos os finder du et stort udvalg af daybeds i smukke design, og uanset om du er mest til en daybed i læder eller en daybed i træ har vi noget for enhver smag i udvalget. Ønsker du at bruge din daybed i haven, kan du også finde daybed til udendørs.
Gå på opdagelse og find din nye daybed hos Luxo Living.
Karup Design Senza Stool Clear lacquered
Vælg mellem flere farver
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Karup Design Senza Daybed Clear lacquered
Vælg mellem flere farver
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Karup Design Next Daybed Carob Brown lacquered
Vælg mellem flere farver
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Karup Design Next Daybed Clear Lacquered
Vælg mellem flere farver
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
WOUD Level daybed Grey bouclé/Black
Før DKK 13.489,00
Levering: 3-8 hverdage
WOUD Level daybed Grey bouclé/oak
Før DKK 13.489,00
Levering: 3-8 hverdage
House Doctor Morena Sofa Natur
Før DKK 11.999,00
Levering: 3-8 hverdage
By KlipKlap KK 3 Fold Sofa Brown w. sand
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).

Hvad er en Daybed?

En daybed er, som navnet lidt antyder, en blanding af en bænk og seng og er et helt fantastisk multifunktionelt møbel, der kan bruges på et utal af måder. På mange punkter minder en daybed  om en sovesofa, og det er kun fantasien der sætter grænser, når det gælder indretning med daybed. En daybed er dog større end en almindelig bænk, og samtidig lidt kortere og smallere end en seng. Det betyder at du både kan bruge din daybed som siddeplads, soveplads og som smukt element i indretningen.

Hos Luxo Living har vi et stort udvalg af de lækreste daybed i dansk design fra nogle af de mest kendte og populære brands. Du finder blandt andet en elegant House Doctor daybed, og en stilren
daybed fra Ferm Living.

Hvis du står og mangler et møbel, der både kan pryde dit hjem med smukt design, og samtidig kan give dig en masse muligheder, så er en daybed helt sikkert noget for dig!

Daybeds i læder, træ eller stof


Hos os finder du et stort udvalg af daybeds i mange designs og materialer. Der er derfor noget for enhver smag, og til enhver indretning.

Hvis du er på udkig efter en daybed med retro look, vil en daybed i læder måske være noget for dig? De kommer ligeledes i mange forskellige udgaver, og uanset om du er på jagt efter en daybed i brun læder, en daybed i sort læder eller en daybed med cognac farve, kan du finde alle tre varianter og meget mere her på siden.

Du kan også vælge en daybed i træ, hvis du er til det skandinaviske look, og så kommer de mange daybeds i forskellige flotte farver. Til det minimalistiske look, vil en daybed i beige eller grå være et oplagt valg, men hvis du ønsker din daybed skal have lidt farve finder du også både en daybed i grøn og blå. Du kan vælge at lade din daybed gå i et med din indretning, eller lade den være det ultimative blikfang i stuen eller gæsteværelset - det er helt op til dig.

Nogle daybeds kommer med hynder og andre uden, og hvilken type du bør vælge, kommer meget an på, hvad du ønsker din daybed skal bruges til.

Brug din Daybed som sofa, gæsteseng eller udendørs


Du kan bruge din daybed på et utal af måder, og disse er blot få af dem. Mangler du siddepladser i stuen, kan du med fordel bruge din daybed som sofa, og hermed skabe ekstra plads, når du har gæster på besøg.

Har du et gæsteværelse kan du også bruge din daybed som gæsteseng. Du skal dog være opmærksom på at vælge en lang daybed, hvis du ønsker at den skal bruges som seng. Derudover er det en god ide at benytte en daybed, der er polstret med tekstil fremfor læder, hvis du ønsker din daybed som en sovesofa.

Vil du gerne have din daybed skal med udendørs til afslapning i solen, kan du her på siden også finde daybeds, der er beregnet til udendørsbrug. Der findes ikke noget mere skønt end at nyde solens stråler med en kold drink, og med en daybed i din have vil oplevelsen kun blive endnu bedre.

Foldemadras med mange muligheder


Udover de mange lækre daybeds, finder du her på siden også et udvalg af foldemadrasser, som ligeledes kan bruges mange steder i boligen.
Med en KlipKlap foldemadras får du virkelig mange muligheder.

En stor foldemadras kan bruges som seng i gæsteværelset, en dobbelt foldemadras kan fungerer som ekstra siddeplads i hyggekrogen i stuen, mens en lækker tyk foldemadras vil give super god komfort, når du skal lege med børnene på deres værelser.

Mulighederne er mange både når det gælder daybeds og foldemadrasser.
Slip fantasien løs, og gå på opdagelse i vores store udvalg, hvor du helt sikkert vil kunne finde den ekstra komfortable og stilrene sengeplads eller siddeplads, som du står og mangler.

God fornøjelse!
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil