Soveværelset - Indret et soveværelse der passer til dig

Mangler du idéer og inspiration til indretningen af dit soveværelse? Vi har unikke løsninger og skønt design til dit soveværelse. Se vores idéer til en personlig og afslappende indretning af soveværelset. Vi har et stort udvalg indenfor sengeborde, sengetøj, tæpper, rammer, illustrationer, sengelamper og meget mere til din indretning. Uanset om du skal indrette et lille soveværelse eller stort soveværelse, kan du med de smukke møbler og det dekorative tilbehør her på siden, få fremtryllet lige netop den indretningsstil, der matcher din personlige smag. Gå på opdagelse og find inspiration til dit soveværelse.

Soveværelse inspiration

Det er ingen nem sag at finde inspiration til soveværelset. For selvom der er masser af inspirerende ideer og stile at tage af, så er det svært at finde netop de ting, som giver dit soveværelse, den stemning som du leder efter.  Derfor har vi sammensat et kæmpe udvalg af indretningsideer til soveværelset, som forhåbentligt kan være netop den inspiration eller ide, som du er på jagt efter. Uanset om du skal indrette et stort, lille, nyt eller ældre soveværelse vil du her på siden finde noget til enhver indretningsstil, behov og smag. Gå på opdagelse og få soveværelse inspiration, der kan være behjælpelig i alle hjem.

Belysning til soveværelse

Belysning i soveværelse, kan have flere funktioner det skal leve op til. En loftlampe i et soveværelse er altid nyttig - særligt, hvis du skal lægge tøj eller andet på plads i aftentimer, hvor lyset ellers er sparsomt. Men der skal også gerne være en soveværelse lampe, der modsat giver et hyggeligt og ikke særligt kraftigt lys. Brug eventuelt væglamper i dit soveværelse som natlampe, som samtidig er et smart valg til det lille soveværelse, da de igen ikke tager gulv- eller bordplads. Ved at vælge en dæmpbar lampe, kan du desuden styre lyset alt efter om du er i gang med at læse en bog, eller du bare har brug for en smule lys, inden du lægger dig.

Få hjælp til soveværelsets indretning

Der er ofte mange spørgsmål, når det gælder soveværelse indretning. Herunder har vi svaret på nogle af de oftest stillede spørgsmål vi får omkring indretning af soveværelset. 

Hvad skal der være i et soveværelse?

Udover en seng at sove i, kan et soveværelse have flere funktioner det skal leve op til. Mangler du et sted til skrive- eller makeup bordet kan det sagtens placeres i soveværelset, men hold det gerne simpelt og ryddet, så der ikke er for mange forstyrrende elementer. God belysning er også vigtigt at have i soveværelset. Indret gerne med en loftlampe når du skal bruge mere kraftigt lys og mindre lamper som har en mere dæmpet belysning. 

Hvordan indretter man sit soveværelse?

Der er mange muligheder til både det store og lille soveværelse. Ved at bruge spejle i rummet, kan du få soveværelset til at virke større. Det samme gør sig gældende ved brug af lyse farver, og soveværelsesmøbler der ikke står på gulvet, men derimod er væghængte, så der frigøres mest muligt gulvplads. Undgå desuden at overpynte rummet og brug væg-, bord-, eller gulvlamper til at skabe en hyggelig belysning. 

Hvordan gør jeg mit soveværelse hyggeligt?

I soveværelset må der gerne være en hyggelig og rolig atmosfære. Der skal være plads til, at du kan slappe af. Brug gerne tekstiler, som dyner, puder og tæpper, samt neutrale farver, der vil skabe en behagelig og hyggelig stemning. Du kan også vælge at måle en væg i en mørkere nuance, så rummet fremstår lidt mindre og hyggeligt. Her på siden finder du et stort udvalg af det lækreste soveværelse tilbehør, så du kan skabe lige netop den stemning du har lyst til.

Hvor skal sengelampen hænge?

Sengelampens placering afhænger først og fremmest af, hvilket formål lampen skal bruges til. Skal lampen også fungere som det primære lys i rummet, kan du hænge den lidt højere end normalt, så lyset spredes mere. Er den derimod tiltænkt som læselampe, er ca. 1 meter fra gulvet en velegenet højde. 

Hvilken farve er god i soveværelset?

I soveværelse er det altid en god ide at indrette med neutrale farver, så der opnås en rolig og behagelig stemning. Her er især beige og brun gode farver, men faktisk vil farver som afdæmpet gul, grøn eller blå også være gode i soveværelse, da de skaber ro i din underbevidsthed. Er der en specifik farve du synes er behagelig kan du eventuelt købe et par puder eller et gulvtæppe i denne farve. 

Smag og stil er lige så forskellige som vores kunder er det. Hvis du er i tvivl om hvilke ting og produkter, der passer bedst ind i din soveværelses indretning, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. Her sidder vores erfarne medarbejdere altid klar til at hjælpe og rådgive.