Designer spiseborde

Spisebordet er et vigtigt element i enhver indretning. Det skal både opfylde mange praktiske funktioner, men må samtidigt gerne være et elegant og flot element i rummet. Her på siden finder du et stort udvalg af både små og store spiseborde i mange forskellige materialer heriblandt træ, marmor og linoleum. Du finder ligeledes både firkantet og runde spiseborde og begge varianter findes også i modeller med udtræk eller tillægsplader.  Gå på opdagelse og find dit nye designer spisebord her på siden.
HAY Loop Stand Bord Hvid  L 250 cm
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
HAY CPH 30 Extendable Bord sæbebehandlet Eg
Vælg mellem flere farver og størrelser på bordpladen
HAY CPH 30 Bord 200 x 90 vandbaseret eg
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
OYOY Kotai Spisebord
Før DKK 15.999,00
Levering: 3-8 hverdage
Moebe Rectangular Dining Table 160 cm
Forudbestilling - Du bliver kontaktet vedr. leveringstid
Moebe Rectangular Dining Table 220 cm
Forudbestilling - Du bliver kontaktet vedr. leveringstid
&tradition Pavilion Dining Table AV19 200x90 cm
Vælg mellem flere varianter.
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
&tradition Pavilion Dining Table AV18 Walnut 160x90 cm
Vælg mellem Sort eller Krom base
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
&tradition Pavilion Dining Table AV18 Black 160x90 cm
Vælg mellem Sort eller Krom base
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
&tradition Pavilion Dining Table AV18 Laquered Oak 160x90 cm
Vælg mellem Sort eller Krom base
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
HAY Rey Spisebord
Vælg mellem flere varianter
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).

Designer spiseborde til ethvert hjem

Hos Luxo Living finder du et stort udvalg af spiseborde i mange forskellige former, farver, materialer og størrelser.

I vores sortiment finder du spiseborde fra kendte brands som &tradition, HAY, FDB møbler, Skagerak og mange flere.

Et spisebord er ofte familiens samlingssted, og det skal kunne bruges i mange sammenhæng. Det er her i samles om den gode mad, samtaler om skole, arbejde, lektier og dagens oplevelser.

At finde et nyt spisebord kan være lidt af en udfordring. Der er mange ting der skal gå op i en højere enhed, når både design og praktiske anliggende skal harmonere. Vi hjælper dig godt på vej, når du skal finde dit nye fantastiske spisebord.

Nedenfor er der listet nogle af de ting op, du bør have med i overvejelserne, når du kaster dig ud i jagten på dit nye spisebord.
- Skal dit spisebord være i træ, marmor eller noget helt tredje?
- Skal dit spisebord være lille eller stort?
- Hvilken form skal dit nye spisebord have? Rundt, firkantet eller ovalt?
- Skal der være mulighed for at forlænge det med udtræk eller tillægsplader?

Skal dit spisebord være i træ, marmor, linoleum eller laminat?


I første omgang er det vigtigt at overveje materialet på dit nye lækre spisebord. Er i en stor børnefamilie kan et laminat eller linoleum spisebord være et både praktisk og stilrent valg. Borde i disse materialer er både flotte at se på, men kan også tåle lidt af hvert.

Det er altså ikke af den store betydning, hvis der bliver spildt på et spisebord i disse materialer. Spisebordet CPH 30 fra HAY er et godt eksempel på et praktisk og elegant bord og det kommer i både linoleum eller laminat. Du kan desuden vælge det i flere størrelser, og spisebordet kan vælges i sort, hvid og andre lækre farver.

Spiseborde i marmor og træ, er virkelig moderne og oppe i tiden. Et spisebord i marmor passer perfekt til den eksklusive indretning, og er et virkelig flot materiale. Ligeledes er et træ spisebord ganske populært i de danske hjem, og er med til at bringe naturen indenfor med sit bløde udtryk. Begge materialer er dog lidt mere sarte, og tager nemmere imod pletter. De er altså ikke lige så nemme at vedligeholde, men med dækkeservietter og lidt ekstra forsigtighed kommer du langt.

Skal du have et firkantet eller rundt spisebord?


Hvilken form dit spisebord skal have, er også en god ting at have med i overvejelserne. Det klassiske firkantede spisebord er stadig virkelig populært, uanset om du ønsker et spisebord med plads til 4, 6 eller 12 personer. Det kan være lettere at afgøre, hvor mange mennesker der reelt set er plads til ved bordet og firkantede borde kan også være lidt lettere at placere i et rum.

Der er dog også rigtig mange der godt kan lide at sidde ved et rundt bord. Det er hyggeligt, fordi man lettere kan se alle der sidder ved bordet. Samtidig giver det lidt mere luft især i små rum.

Uanset om du er mest til det firkantede eller runde spisebord, så kan du her hos os finde et stort udvalg af begge varianter i forskellige materialer og størrelser.

Ønsker du et stort eller lille spisebord?


Når du skal vælge dit nye lækre spisebord, er det en god ide at lave en grundig opmåling inden. Hav med i overvejelserne, at der skal være plads til at folk kan sidde omkring bordet, og komme ud uden at ramle ind i vægge, døre eller andre møbler. Det sætter selvfølgelig nogle naturlige begrænsninger for, hvor stort spisebordet kan være.

Leder du efter et langbord med plads til 10-14 mennesker, eller er det et lille spisebord til en mindre lejlighed du er på udkig efter? Vil du gerne have mulighed for at gøre bordet større til festlige anledninger, eller har du et stort lokale, hvor bordet altid gerne må udfylde pladsen?

Et spisebord med udtræk eller tillægsplader, giver dig et mere fleksibelt bord, der kan variere i størrelsen.
Hos os finder et stort udvalg af udtræksborde, der giver dig mulighed for at forlænge dit bord på flere forskellige måder. Du finder spiseborde, hvor der kan tilkøbes løse tillægsplader der sættes for enden af bordet. Der findes også spiseborde med udtræk, hvor der kan lægges en tillægsplade i midten af bordet, og endelig er der dem med hollandsk udtræk, hvor der er indbygget plads til pladen i selve bordet, når den ikke er i brug.

Vi tilbyder både firkantet og runde borde med udtræk, så du kan finde et bord der passer netop dig.


God fornøjelse i jagten på dit nye spisebord!
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil