String

String laver højkvalitets møbler og interiør i et smukt og stilrent skandinavisk design. Her på siden finder du både nyheder og bestsellers fra String, som både er funktionelle og tidløse løsninger. String er især kendt for fleksible reolsystem, som kan kombineres på et utal af måder. Du kan derfor sammensætte din helt eget system, som passer perfekt ind i din bolig. I udvalget findes også de populære String Pocket reoler i forskellige farver og materialer, som er perfekt til brug både stuen, badeværelset og gæsteværelset. String tilbyder også udendørs hylder og reoler, som er perfekt på terrassen og altanen.
String Pocket Lilla
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
String Shelf brackets
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
String Arkivskab
Vælg mellem flere varianter
String Metalhylde, høj kant 78X30 cm
Vælg mellem hvid, grå, beige og sort
Levering: 2 uger
String Metalhylde, høj kant
Findes i hvid, grå, beige og sort
Levering: 2 uger
String Kabinet
Kabinet / skab i flere farver.
String Opstilling - Kontor 3
Vælg mellem flere farver
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
String Opstilling - Kontor 2
Vælg mellem flere farver
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
String Opstilling - Kontor
Vælg mellem flere farver
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
String Outdoor J
Egnet til udendørs brug
Levering: 2 uger
String Outdoor M
Egnet til udendørs brug
Levering: 2 uger
String Outdoor L
Egnet til udendørs brug
Levering: 2 uger

Mere om String reolsystem

Mangler du et sted til dine yndlingsbøger eller et sted, hvor du kan stille dine flotte pynteting og planter? Til dette bør du uden tvivl overveje at købe nogle nogle fine og enkle reolsystemer til dit hjem. En reol er uden tvivl yderst anvendelig i din boligindretning, og det er kun dig, der sætter grænserne for, hvad du kan og skal bruge den til. Her hos Luxo Living kan du anskaffe dig det yderst smukke og enkle reolsystem på markedet nemlig String.

String udmærker sig med at være skabt og produceret i en yderst høj kvalitet, med fokus på det helt enkle skandinaviske design, der byder på et tidløst udtryk og hvor der samtidig har været fokus på at producerer et reolsystem, hvor funktionaliteten har spillet en stor rolle i skabelse af dette.

String hylden er et ikonisk og fleksibelt reolsystem, der er designet af den svenske arkitekt Nisse Strinning sammen med hans kone Kajsa Strinning, helt tilbage i 1949. Allerede samme år vandt den unge virksomhed Bonnier's Bookshelf Competition (blandt 194 kombattanter) og herfra begyndte det at gå stærkt. String er i dag ét af de mest berømmede, genkendelige og mest prisvindende brands indenfor genren. I sidste halvdel af 1900 tallet vækster den svenske designvirksomhed ved konstant at udvide og nytænke indretning i både privat- og erhvervslivet. I 2009, hvor virksomheden fyldte 60 år fejrede man det ved at udgive en limited edition kollektion skabt af Mats Theselius. Denne bestod af 600 nummererede String reoler... i guld og rosentræ.

Sammensæt String efter dine behov


String er så sagt et skandinavisk reolsystem, der er designet til at få alle dine opbevaringsproblemer til at forsvinde. String giver dig muligheden for at bygge hylderne ud fra dine behov. Lav din egen unikke kombination af String ved at blande forskellige materialer med hinanden for eksempel kan du bruge både metalhylde og træhylder. Eller hvad med at have det sjov med at sammensætte reolen med forskellige farver og tilbehør skrå magasin-hylder eller skuffemoduler. Dine muligheder er uendelige. Der er dog flere muligheder end de ikoniske tråd paneler. Nisse og Kasja Strinning lancerede i 1954 Plex-panelerne. Tråd panelerne og plex panelerne har et tydeligt forskelligartet udtryk.

Til dit reolsystem, har du brug for tre grundlæggende ting for at skabe det mest optimale String reolsystem til dit hjem.
Det første du skal bruge er panelerne. Tråd panelerne findes findes i to forskellige konstruktioner. Den ene er lavet som en vægpaneler og det andet er gulvpaneler. Plex panelerne fås kun som vægpaneler. Det næste du har brug for er hylderne - String hylderne kommer i to forskellige materialer enten i træ der fås i flere forskellige farver eller metal hylderne der både har en høj eller lav kant. Til slut er der tilbehør, der er med til at tilpasse og optimere dit String hyldesystem. Hos Luxo Living finder du her alt fra kroge, skabe, kommoder, bøjlestænger og meget mere.

Hos Luxo Living finder du et stort udvalg af elegante og funktionelle løsninger af String. Hvis du er i tvivl om, hvilket modul du skal vælge, så er du mere end velkommen til at rette henvendelse til os, og få hjælp fra vores erfarne kundeservice der altid står klar til at hjælpe dig på vej videre.

Kort om String

Hvad laver String?
String laver højkvalitets møbler med i et skandinavisk design. Designet er tidløst og æstetisk og passer derfor ind i ethvert hjem. Hos Luxo Living finder du et stort udvalg af produkter fra String. Heriblandt kan nævnes reoler, kabinetter, hylder og meget mere. Hos String er det tidløse udtryk lige så vigtigt, som det funktionelle i produkterne.

Hvad gør String til et unikt mærke?
Det unikke ved String opstår blandt andet i produkterne. Her er reolerne særligt unikke, da man har muligheden for at skabe sit eget reolsystem. Derved har man muligheden for at tilføre kvalitetsprodukter i boligindretningen på sin egen unikke måde. Derudover laver String mange forskellige former for opbevaringsløsninger, så man har en sammenhængende tråd gennem indretningen.

Hvilken String reol skal man vælge?
Med reoler fra String er man sikret en god stil og gode opbevaringsmuligheder. Du har rig mulighed for at skabe dit eget reolsystem, hvis de ordinære reoler ikke rækker langt nok. Derudover kan du overveje, hvad dit behov er for opbevaring og hvilket design reolerne skal have, for at de passer ind i din indretning. Lad dig inspirere af det store udvalg af reoler fra String hos Luxo Living.

Hvor kan man købe String?
Du finder et stort udvalg af designer opbevaringsløsninger fra String hos Luxo Living. Her finder du tidløse, æstetiske og praktiske produkter i kvalitetsrige materialer. Du kan med sikkerhed finde opbevaringsløsninger som både passer til dine behov og dit hjem i det store udvalg fra String. Hos Luxo Living er der dag til dag levering, hvis du bestiller inden kl 15. Derudover er der gratis fragt ved køb over 499 kr.
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil