String pocket

String Pocket reolen er lille og let i designet, reolen er designet af Nils Strinning for String Furniture. Reolen er yderst dekorativ og kan har mange anvendelses muligheder. Du kan nemt og enkelt samle og montere pocket reolen. String Pocket består af 3 hylder og 2 gavle,
String Hallway
Før DKK 2.770,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
String Kitchen
Før DKK 3.245,00
Levering: 3-8 hverdage
String Pocket Sage
Før DKK 1.189,00
Levering: 2 uger
String Pocket Reol Beige
Før DKK 1.189,00
Levering: 2 uger
String Pocket Metal Hvid
Før DKK 1.425,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
String Pocket Metal Taupe
Før DKK 1.425,00
Levering: 2 uger
String pocket Limited Edition 70 Glas
Før DKK 2.950,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
String Pocket Reol Hvid-Eg
Før DKK 1.189,00
Levering: 2 uger
String Pocket Reol Hvid/ask
Før DKK 1.189,00
Levering: 2 uger
String Pocket Reol Grå
Før DKK 1.189,00
Levering: 2 uger
String Pocket Reol Hvid
Før DKK 1.189,00
Levering: 2 uger

String Pocket

Find inspiration til din String Pocket Reol på Luxo Living og vælg den kombination, der passer bedst i din boligindretning. Det smukke String Pocket design giver dig et nemt system, hvormed du kan skabe overskuelig opbevaring, der fungerer som en del af boligudsmykningen. Du får desuden et fleksibelt system, der også kan tilpasses såfremt dine behov for opbevaring ændres eller når boligindretningen skal fornyes.
Gå på opdagelse blandt de mange kombinationer og skab en personlig indretning med det prisvindende design fra String Pocket.

Historien bag String Pocket

String så dagens lys i 1949 da Nils Strinning tegnede den første af de ikoniske reoler. Allerede samme år vandt den unge virksomhed Bonnier's Bookshelf Competition (blandt 194 nominerede) og herfra tog det fart. I dag er String ét af de mest berømte, genkendelige og prisvindende brands indenfor genren. I den sidste halvdel af 1900tallet vækster den svenske designvirksomhed ved konstant at udvide og nytænke indretning til både privat- og erhvervslivet. String Pocket bidrager til den stilbevidste indretning, og med sine mange funktioner og kombinationsmuligheder bringer den både et elegant udtryk samt giver et praktisk overblik i din bolig.

String Pocket Reol

String Pocket Reol er klassisk svensk design og i ægte svensk stil, kan du udbygge og skræddersy din reol efter behov. Det fleksible design gør det muligt, kontinuerligt at tilpasse din String Pocket Reol, når du ønsker at forny din boligindretning. Således forenes et enkelt og elegant design med en funktionel løsning og bidrager således til din boligindretning på den mest optimale måde. Du kan desuden kombinere din String Pocket Reol med de resterende elementer fra String, og opnå harmoni på tværs af boligens rum. Det er derfor også kun naturligt, at String Pocket er blevet en designfavorit til boligen.

String Pocket hylde

Lad de dekorative String Pocket hylder bidrage til resten af din boligindretning og vælg imellem de mange smukke kombinationer, herunder; String Pocket hvid, hvid/ask, hvid/eg, sortbejdset ask, sort/valnød mm.. Find din favorit og giv din bolig et personligt udtryk.
String Pocket giver dig også optimale muligheder for at udvide når behovet opstår, og du kan derfor få udbytte af din String Pocket hylde til flere rum.

Bliv inspireret af de populære variationer af String Pocket hylder og gør opbevaring til en del af din indretning.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil