Studio Feder

Studio Feder blev grundlagt i 2018 af Sascha Feder med et ønske om og en forkærlighed til tekstiler af naturmaterialer, som langtidsholdbare produkter til den moderne familie i et enkelt og elegant design. Her på siden finder du lækre tekstiler inden for sengetøj og fra Studio Feder. Studio Feder er et nyt dansk designbrand, hvis designs bærer bræg af den skandinaviske stil og med et øget fokus på bæredygtig. Find for eksempel sengetøj eller viskestykker til hjemmet, så både soveværelset og køkkenet får et unikt look. Studio Feder emmer af æstetisk design til hjemmet med et enkelt udtryk, der både kan passe til de mindste i familien samtidig med, at det tilgodeser og tilbyder en lækker kvalitet til dig selv. Med andre ord - Studio Feder tilbyder luksuriøst design i høj kvalitet til enhver alder. Gå på opdagelse i det skønne univers af uimodståeligt tekstilinteriør til din bolig!
Filtrer chevron-down
Filtrer x
Mærke chevron-down
 1. (41) varer
Pris chevron-down
Størrelse chevron-down
 1. (1) vare
 2. (1) vare
 3. (1) vare
 4. (3) varer
 5. (3) varer
 6. (3) varer
 7. (1) vare
Sortering switch-vertical
 • Nyeste
 • Pris lav-høj
 • Pris høj-lav
 • Højeste besparelse
 • Produktnavn

41 varer

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Udvalget af Studio Feder

Produkterne fra Studio Feder er en spejling af grundlæggeren Sascha Feders personlige stil, der er enkel og ren i et blødt og afstemt farveunivers, sammen med det uundværlige øje for kvalitet i design og valg af lækre tekstiler. Kollektionerne du finder her på siden omfatter tekstiler til hjemmet som sengetøj, pudebetræk, lagner, viskestykker og en mindre kollektion af pyjamas til kvinder og børn og tasker.

Bæredygtighed i fokus

Studio Feder blev GOTS (Global Organic Textile Standard) certificeret i 2019, hvilket betyder, at alle bomuldsprodukterne er økologiske og produceret med stor social ansvarlighed og mindst mulig belastning for miljøet. Certificeringen er en garanti for, at dit tøj er produceret miljømæssigt korrekt, samt socialt ansvarligt. GOTS kræver at minimum 70 procent af produktet består af certificerede økologiske fibre, og at alt kemi som f. eks. farvestoffer opfylder de særlige miljømæssige krav. Missionen for Studio Feder er at gøre det tilgængeligt for flere at vælge bæredygtigt design, og på den måde influere folk til at købe mere kvalitets stærke produkter, som kan bruges i lang tid grundet den lange holdbarhed og slidstyrke.

Meget mere end bare sengetøj

Der findes ikke noget bedre end som en god nats søvn. En god nats søvn har en stor betydning for humøret og velværet. En stor del af den gode nats søvn findes i det sengetøj, man sover med. Sengetøjet er med til at skabe rammerne for en god nats søvn. Det at kunne sove i blødt og lækkert sengetøj, tillægger vi større værdi, end vi lige i første omgang går og tror. Udseendet er samtidig også en vigtigt faktor for, at man kan finde ro og slappe af. Farverne der er blevet brugt er enkle og bløde, hvilket skaber en rolig følelse, når man træder ind i soveværelset. Med sengetøj fra Studio Feder vil du helt klart opleve en forbedring i søvnmønstret.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem har grundlagt Studio Feder?
Grundlæggeren bag Studio Feder er Sascha Feder, som grundlagde Studio Feder i 2018. Ambitionen var, at opbygge en virksomhed hvor DNA’et, helt naturligt, er æstetisk design. Studio Feder afspejler sig i Sashca Feders egen personlige stil, der er enkel i både udtryk og farvevalget.
Er Studio Feder bæredygtigt?
Studio Feder har fra sin oprindelse haft et stort fokus på bæredygtighed i alle kollektioner. Kollektionerne bærer præg af, at der har været et ønske om at skabe vedvarende, langtidsholdbare og tidløse produkter, som man ikke har lyst til at smide ud, men derimod at give videre.
Hvorfor vælge økologisk sengetøj?
Der findes mange gode grunde til at vælge økologisk sengetøj. For det første er økologisk sengetøj fremstillet af ubehandlede materialer, hvilket betyder, at der ikke er nær så mange barrierer, der kan forhindre den naturlige fugtighed i at trænge igennem. Dernæst er økologisk et miljøvenligt valg, da det er fremstillet uden brug af kemikalier. Derudover er økologisk sengetøj allergivenligt, hvilket kan være en vigtig faktor for nogen personligt.
Hvor kan jeg købe produkter fra Studio Feder?
Du finder et flot og elegant udvalg af sengetøj, pudebetræk, lagner, viskestykker, tøj og tasker fra Studio Feder hos Luxo Living. Alle produkterne emmer af høj kvalitet, bæredygtighed og stilbevidst design. Du kan med sikkerhed finde et produkt, som passer til dig, dit barn eller dit hjem. Hos Luxo Living er der dag til dag levering, hvis du bestiller inden kl 15. Derudover er der gratis fragt ved køb over 499 kr.