Tekla

Tekla Fabrics er et designstudie med base i København, der fører de smukkeste kollektioner af boligtekster til det moderne hjem.
Tekla bygger på en filosofi omkring at tilføje kvalitetsdesigns til overkommelige priser til hjemmet med fokus på farver og produkter i tidløst design, som kan supplere hjemmet med tankevækkende design. Tekla arbejder ikke ud fra sæsontendenser og sæsonfarver men mere ud fra at sammensætte farverne på en harmonisk måde.
Tekla tekstilerne er grundlæggende funktionelle i økologisk bomuld og føles godt at omslutte sin krop med. Dynebetrækket fastgøres direkte til dynen, så silhuetten forbliver skarp og smuk at se på. Tekla stræber efter at  påvirke miljøet mindst muligt, og derfor er alle produkter lavet i Europa og er af økologisk bomuld med ECO-TEX mærket, hvilket betyder, at alle produkter er fri for skadelige kemikalier. Du kan derfor anskaffe dig det smukke sengetøj og tæpper med god samvittighed.
Se det store udvalg og lad dig forføre af blandt andet tæpper, hovedpudebetræk og dynebetræk i skønne farver og materialer.
Tekla Terry Håndklæde Racing Green
Vælg mellem flere størrelser
Udsolgt
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil