Arne Jacobsen lamper fra &Tradition

Her på siden finder du smukke Arne Jacobsen lamper fra &tradition. Arne Jaobsen er blandt andet kendt for hans lamper, som er nogle af de mest ikoniske indenfor dansk design historie. Du finder blandt andet den populære Bellevue lampe, der både findes som bordlampe, væglampe og standerlampe. Er du på udkig efter en elegant Arne Jacobsen lampe er Bellevue lampen helt sikkert noget for dig. Den repræsentere dansk design når det er bedst og er både klassisk og stilren. Har du spørgesmål til en Arne Jacobsen lampe, er du velkommen til at kontakte os.
Filtrer chevron-down
Filtrer x
Mærke chevron-down
  1. (6) varer
Pris chevron-down
Sortering switch-vertical
  • Nyeste
  • Pris lav-høj
  • Pris høj-lav
  • Højeste besparelse
  • Produktnavn

6 varer

6 varer

And Tradition Marble Light Pendel SV1
Spar 25%
Tilbudspris DKK 1.346,00 Normalpris DKK 1.795,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

And Tradition Marble Light Pendel SV4
Spar 25%
Tilbudspris DKK 1.271,00 Normalpris DKK 1.695,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

And Tradition Bellevue Gulvlampe AJ7 Sort-Messing
Spar 26%
Tilbudspris DKK 3.840,00 Normalpris DKK 5.195,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

And Tradition Bellevue Gulvlampe AJ7, Stone Grey/Bronzed Brass
Spar 25%
Tilbudspris DKK 3.896,00 Normalpris DKK 5.195,00

Levering: 3-8 hverdage

And Tradition Bellevue Væglampe AJ9 Sort-Messing
Spar 30%
Tilbudspris DKK 1.675,00 Normalpris DKK 2.395,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

&tradition Bellevue Gulvlampe AJ7 White/Bronzed Bras
Spar 26%
Tilbudspris DKK 3.840,00 Normalpris DKK 5.195,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

6 varer

Arne Jacobsen Lamper fra &Tradition

Lamper af Arne Jacobsen emmer af dansk design historie. I 1929 designede Arne Jacobsen Bellevue lampen, der efterfølgende er blevet relanceret af &Tradition. Denne Arne Jacobsen lampe var faktisk hans første, og det er derfor et design, der har været med den kendte designer og arkitekt helt fra starten. 

Bellevue er smukke design lamper af Arne Jacobsen, som har et minimalistisk og skandinavisk look, der vil pryde alle hjem. Disse Arne Jacobsen lamper findes både som gulvlampe, bordlampe og standerlampe og derfor kan du også finde netop den type lampe du mangler i Bellevue serien. Lampen er fremstillet i lakeret stål i forskellige farver, og har en fleksibel hals, der gør at du kan dreje lampen og lyskilden hen, hvor du ønsker. 

Find din nye Arne Jacobsen Bellevue lampe

Når du går på opdagelse i udvalget finder du Arne Jacobsen væglampe AJ9, som blandt andet vil egne sig fantastisk som natbordslampe. Den fleksible hals gør at du kan dreje lyskilden mod din bog inden sengetid, og væk igen når du ikke vil have det direkte lys. Det samme gør sig gældende med Arne Jacobsen standerlampe Bellevue AJ7. Den vil være perfekt i læsehjørnet i stuen, hvor den udover at give godt lys, også vil stå som et trofast design ikon. 

Du finder Arne Jacobsen Bellevue lamper i flere forskellige farver og udtryk. Alle har de et enkelt og smukt design, men ønsker du en mere eksklusive variant, kan du med fordel se den smukke Arne Jacobsen bordlampe, væglampe eller standerlampe i messing. 

Er du til et minimalistisk look findes Arne Jacobsen lamper også i hvid og sort og til et anderledes udtryk er Bellevue lampen i kobber brun fantastisk.


Gå på opdagelse i udvalget af skønne Arne Jacobsen lamper fra &Tradition, og find din favorit i dag.