Formakami fra &Tradition

Formakami lamperne er designet af Jaime Hayon for &tradition. De smukke pendler er lavet i elfenbensfarvet papir, sortbejdset eg og med 4 meter sort stofledning.

&Tradition Formakami lamperne er et levende bevis på, at når øst og vest mødes, bliver fortiden til nutid med et poetisk udtryk af begge. I serien finder du Formakami pendler og en bordlampe, der med hver deres runde former, giver et helt unikt udtryk. Sæt et personligt præg på din indretning med en Formakami lampe. 

Filtrer chevron-down
Filtrer x
Mærke chevron-down
  1. (4) varer
Pris chevron-down
Sortering switch-vertical
  • Nyeste
  • Pris lav-høj
  • Pris høj-lav
  • Højeste besparelse
  • Produktnavn

4 varer

4 varer

&tradition JH18 Formakami Bordlampe
Spar 25%
Tilbudspris DKK 1.271,00 Normalpris DKK 1.695,00
&tradition Formakami pendant JH4
Spar 25%
Tilbudspris DKK 1.046,00 Normalpris DKK 1.395,00
& tradition Formakami pendant JH3
Spar 25%
Tilbudspris DKK 1.121,00 Normalpris DKK 1.495,00
& Tradition Formakami pendant JH5
Spar 25%
Tilbudspris DKK 1.271,00 Normalpris DKK 1.695,00

4 varer

&Tradition Formakami af Jaime Hayon

&Tradition Formakami er en smuk rispapirlampe, der i sandhed får øst til at møde vest. Designet til Formakami af Jaime Hayon har et legende tweak af de traditionelle asiatiske lanterne kombineret med et moderne udtryk. Jaime Hayon er en spansk designer, der i år 2000 åbnede sit eget studie. Han står i den grad i spidsen for en ny bølge af designer og kunst talenter. 

Den unikke Formakami lampe er inspireret af de papirlygter, der i århundrede har været i asien - både blandt de fattige og privilegerede. Her har former, størrelser og farver på papirlampen haft forskellige betydninger, men alt dette har Jaime Hayon undgået, og i stedet skabt en serie af moderne og smukke rispapirlamper i hvidt. 

Med en Formakami lampe kan du få et pift af asien i din indretning, uden at gå på kompromis med den skandinaviske stil, som lampen også indeholder. De smukke former giver et skulpturelt udtryk til boligen, og vil pynte smukt over spisebordet, såvel som i soveværelset. 

Formakami pendel og bordlampe

Formakami består af tre forskellige lanterneversioner, Formakami Pendant, og en bordlampe. Uanset om der er tale om Formakami pendel eller en Formakami bordlampe er de alle fremstillet i elfenbenhvidt rispapir med sortbejdset eg accenter. 

I udvalget af pendler finder du Formakami JH3, Formakami JH4, der er den mindste af lamperne og Formakami JH5 - det største pendel indenfor serien med en diameter på 70 cm. Hver i sær er de tre pendler lavet i bløde og runde former i forskellige sammensætninger og størrelser, der giver hver sit udtryk. De kan bruges alene, sammen eller kombineres. Helt efter dine behov. Med et forholdsvis enkelt og stilrent design, er det let at interegerer lamperne i din indretning.

Du finder også Formakami som bordlampe, JH18, der vil tilføje et smukt lys, personlighed og unikt udtryk på reolen såvel som skrivebordet.