In Between fra &Tradition

In Between serien er designet af Sami Kallios for &tradition. Med udgangspunkt i den skandinaviske arv indenfor møbelhåndværk, er In Between kommet til. I udvalget finder du både et smukt In Between bord i forskellig behandlet eg, og smukke barstole, der vil være perfekte til hjemmebaren eller køkkenøen. Du kan også se de skønne In Between spisebordsstole, som har et elegant og tidsløst design. In Between er lavet i et klassisk design, og med flere forskellige materialer og betræk, kan du vælge netop de spisebordsstole der vil passe bedst ind hjemme hos dig. 

Gå på opdagelse online og find dine favoritter.

Filtrer chevron-down
Filtrer x
Mærke chevron-down
  1. (4) varer
Pris chevron-down
Sortering switch-vertical
  • Nyeste
  • Pris lav-høj
  • Pris høj-lav
  • Højeste besparelse
  • Produktnavn

4 varer

4 varer

&tradition In Between SK19 Spisebord Ø120 Cm. Black w. Bianco Carrara
Spar 25%
Tilbudspris DKK 13.496,00 Normalpris DKK 17.995,00

Levering: 3-8 hverdage

&tradition In Between SK19 Spisebord Ø120 Cm. Black w. Nero Marquina
Spar 25%
Tilbudspris DKK 13.496,00 Normalpris DKK 17.995,00

Levering: 3-8 hverdage

&tradition In Between SK19 Spisebord Ø120 Cm. Bronzed w. Bianco Carrara
Spar 25%
Tilbudspris DKK 13.496,00 Normalpris DKK 17.995,00

Levering: 3-8 hverdage

&tradition In Between SK20 Spisebord Ø150 Cm. Bronzed w. Nero Marquina
Spar 25%
Tilbudspris DKK 20.621,00 Normalpris DKK 27.495,00

Levering: 3-8 hverdage

4 varer

&Tradition In Between

Den skandinaviske arv indenfor møbelhåndværk og design er inspiration til In Between. &Tradition In Between er designet af Sami Kallios, der har et særligt øje for detaljer og en solid jordforbindelse i de traditionelle træ bearbejdningsteknikker. 

Sami Kallio er en prisvindende designer, der er født i Finland og opvokset i Sverige. Netop i Sverige har han udviklet sine færdigheder inden for træbearbejdning håndværk. Han designer interiøer og møbler, der tager de klassiske former og giver dem et nutidigt udtryk. Sami Kallos designs har en industriel æstetik, og dette er ingen undtagelse når det kommer til In Between. 

Det startede blot med en stol, men senere hen er der kommet mange flere både borde og stole til i In Between serien. Hos os finder du naturligvis både In Between Chair og In Between Table i mange forskellige modeller. Find din favorit allerede i dag. 

In Between stol og bord

In Between består af en lang række borde og stole i stilrent og smukt design. En In Between stol kan både fås som spisebordsstol og barstol med og uden polstring. I udvalget findes blandt andet In Between SK2 spisebordsstol. En sand designklassiker, der kan vælges i forskellig behandlet eg, der hver i sær giver den enkelte stol et unikt udtryk. Du kan få denne &Tradition In Between stol med læderbetræk eller tekstilbetræk efter din personlige smag. Ønsker du din stol uden betræk, kan du med se efter In Between SK1. Du finder i udvalget også en In Between barstol, der vil være perfekte til både den moderne køkkenø eller hjemmebaren.  

Suppler dine nye smukke spisebordsstole med et In Between bord, der kommer i flere størrelser, materialer og former. In Between SK6 er et elegant firkantet spisebord i massivt egetræ. Vælg dette In Between spisebord i klart lakeret eg, røget eg eller sortbejdset egetræ efter din personlige smag. Vi tilbyder ligeledes In Between sofabord som SK23, SK24 og SK14. Både spisebord og sofabord kan vælges i en klassisk og stilren firkantet form eller som moderne runde borde. 


Gå på opdagelse i udvalget og find dine nye spisebordsstole, sofabord, barstole eller spisebord i udvalget af In Between.