Køb dine julegaver allerede nu - vi bytter t.o.m 1. Februar 2022 🎅 🎁

ViSSEVASSE plakater

Her finder du plakater fra Vissevasse.
Vissevasse Plakat Construction 01
50 x 70 cm
Før DKK 395,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Vissevasse Tallerkensmækker Dusty Green
Vælg mellem A5, 30x40 og 50x70
Før DKK 40,00
Vælg variant for status
Vissevasse Valmue Noir
Vælg mellem A5, 30x40 eller 50x70
Før DKK 40,00
Vælg variant for status
Vissevasse Geranium
Vælg mellem A5, 30x40 og 50x70
Før DKK 40,00
Vælg variant for status
Vissevasse Valmue Meringue
Vælg mellem A5, 30x40 og 50x70
Før DKK 40,00
Vælg variant for status
Vissevasse Tulipaner
Vælg mellem A5, 30x40 og 50x70
Før DKK 40,00
Vælg variant for status
Vissevasse plakat Pigen med sommerfuglen
Vælg mellem A5, A3 og 50x70
Før DKK 40,00
Vælg variant for status
Vissevasse plakat ABC Cream
Vælg mellem A5, 30x40 og 50x70
Før DKK 40,00
Vælg variant for status

Vissevasse forhandler

Find nyhederne fra Vissevasse hos Luxo Living og bliv inspireret af de karakteristiske grafiske illustrationer. Hos Luxo Living er vi stolte af, at være leveringsdygtige på deres populære illustrationer, der strækker sig over flere serier med hver deres unikke udtryk. Blandt de populære designkollektioner kan der nævnes de karakteristiske serier Vee og Dan Issac Walling. Du kan finde en plakat til netop det rum og med det udtryk, der bedst komplimenterer din boligindretning. Som Vissevasse forhandler har vi et udvalg på tværs af de forskellige kollektioner og du kan med fordel kombinere de forskellige serier. Bliv inspireret af deres populære produkter og skab et karakteristisk udtryk i din bolig.

Vissevasse - historien bag

Vissevasse så dagens lys i 2013, da Dorthe Mathiesen og Karsten Noel Poulsen besluttede sig for at skabe et frirum fra nutidens teknologi, og istedet hengive sig til grafiske illustrationer. De to designere har arbejdet på kryds mellem grafisk design, mode og scenografi siden 90’erne, og valget om at indgå et samarbejde omkring Vissevasse med fokus på grafiske designprodukter, var derfor et naturligt udfald. Det Københavnske design- og papir studie har en forkærlighed for grafiske produkter og med et fælles passion for objekter, geografiske steder og ikoniske bygninger har de sammen kreeret flere serier med populære illustrationer.
Den minimalistiske stil kombineret med sarte pastelfarver og et nordisk udtryk har også tiltalt designere fra Australien og Sverige. Vissevasse har indgået et samarbejde med den australske kunstfotograf Vee Speers, der har skabt den karakteristiske serie, Vee, som opfordrer til poetisk tankespind med intense og enkle design. Herudover har Vissevasse et samarbejde med den svenske fotograf Dan Isaac Wallin, der formår at fange den svenske naturs rå skønhed med sit polaroidkamera.

Vissevasse plakater


Vissevasse tog deres udgangspunkt i at designe plakater og har sidenhen udvidet deres produktsortiment, stadig med fokus på et karakteristisk udtryk. Hver især rummer Vissevasse plakaterne et unikt udtryk, der med al tydelighed viser den bagomliggende passion for grafisk design. Fælles for alle Vissevasse plakaterne er, at de alle formår at skabe visuelle historier, hvor det er op til modtageren at danne en historie.

Vissevasse billeder

Tanker, følelser og minder får frit spil med Vissevasse billeder, der byder ind med et glimt af en historie og dermed giver plads til modtageren for at skabe sin egen historier. Du finder Vissevasse billeder illustreret på postkort, plakater, rammer mm. Bliv inspireret af deres populære illustrative design og skab et unikt udtryk i din boligindretning.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil