Vitrineskabe

Her finder du vitrineskabe i flere størrelser og farver. Vitrineskabe er tidsløse møbler med plads til opbevaring, og tilfører rummet en helt fantastisk stemning i et rum alene i kraft af den måde, de ser ud på. Som om de har deres egen personlighed.

Vitrineskabe har stor anvendelighed, og kan bruges til alt fra udstillingsmontre til opbevaring af sko, tøj og bøger. Vitrineskabe går aldrig af mode, og  findes i mange varianter og i flere smukke farver.

Montana RIPPLE IV Vitrineskab med ben
Vælg mellem flere farver
Før DKK 24.165,00
Montana RIPPLE IV Vitrineskab med sokkel
Vælg mellem flere farver
Før DKK 23.422,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Montana RIPPLE IV Vitrineskab
Før DKK 23.310,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Montana RIPPLE III Vitrineskab med ben
Vælg mellem flere farver
Før DKK 15.723,00
Montana RIPPLE II Vitrineskab med ben
Vælg mellem flere farver
Før DKK 8.907,00
Montana RIPPLE III Vitrineskab med sokkel
Vælg mellem flere farver
Før DKK 14.936,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Montana RIPPLE III Vitrineskab
Før DKK 14.865,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Montana RIPPLE II Vitrineskab med Sokkel
Vælg mellem flere farver
Før DKK 8.021,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Montana RIPPLE II Vitrineskab
Vælg mellem flere farver
Før DKK 7.513,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Montana RIPPLE I Vitrineskab
Vælg mellem flere farver
Før DKK 5.507,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
House Doctor Vitrineskab Gro, Natur
Før DKK 5.999,00
Levering: 3-8 hverdage

Vitrineskabe fra kendte brands

“Vitrum” er latin og betyder glas, og det er her det populære vitrineskab har fået sit navn fra. Et vitrineskab er både en praktisk, og yderst dekorativ måde at opbevare dine ting på.
Hos Luxo Living finder du et stort udvalg af de mest populære glasskabe fra kendte brands som Muubs, House Doctor og Lindebjerg.

De mange vitrineskabe kommer i et stort udvalg af materialer, størrelser og designs og der er derfor rigtig gode chancer for, at du finder lige netop det vitrineskab, som du går og drømmer om.

Uanset om du er på udkig efter et lille vitrineskab til den mindre lejlighed, eller et stort vitrineskab til det rummelige køkken, finder du begge dele og meget mere her på siden.

Udstilling i dit glasskab


Der er rigtig mange måder, som du kan bruge dit glas vitrineskab på. Mange benytter sig af deres glasskabe til opbevaring af deres yndlings porcelæn og service, og det er også en yderst god ide - især, hvis opbevaringspladsen i køkkenet er trang, men et skab med glaslåger kan også bruges til opbevaring af mange andre ting, som eksempelvis pynt, planter og bøger.

Et vitrineskab er den perfekte måde, at udstille alle dine yndlings genstande, især dem du gerne vil have stående sikkert, da de her vil være beskyttet bag lågen af glas.  

Du kan skabe de fedeste kontraster med et vitrineskab. Vælger du et helt stilrent et af slagsen, som eksempelvis et House Doctor vitrineskab af jern, kan du pryde det med stel, planter og pynt i skønne farver og andre materialer, for at opnå et helt personligt og unik look.

Måske er der nogle ting, som du helst vil gemme lidt af vejen, og her er et vitrineskab med skuffer en god løsning. Her får du to opbevaringsløsninger i en - super smart og praktisk.

Store og små vitrineskab


Vitrineskabe kommer i mange forskellige størrelser, så uanset dit behov kan du finde det der passer bedst til dig og din bolig. Små vitrineskabe er gode til den lille lejlighed, hvor pladsen i køkkenet ikke er tilstrækkelig. Du kan også bruge det lille vitrineskab i soveværelset til opbevaring af dine yndlings parfumer og smykker, eller benyttet et væghængt vitrineskab på badeværelset.

Der er mange muligheder, når det gælder vitrineskabe. Et lavt vitrineskab, kan bruges som skænk, hvor du kan placere en lampe eller plante ovenpå, mens et smalt vitrineskab til væg kan bruges som “overskab” i køkkenet, hvis du gerne vil have dit service tæt på.

Hvis du er på udkig efter et stort vitrineskab, er Muubs vitrineskab 17 et rigtig godt bud. Her får du rigtig god rummelighed til alle dine tallerkner, vinglas og dekorative skåle og fade.


Vitrineskabe til alle indretninger


Glasvitriner findes i mange forskellige udtryk og materialer. Blandt de mange materialer finder du blandt andet et vitrineskab i egetræ, som passer godt til den skandinaviske indretning, hvor træet giver en hyggelig og varm stemning.

Du kan også finde et sort vitrineskab i jern, hvis du elsker den mere industrielle indretning, eller hvis du bare gerne vil have et lidt råt element i din indretning. Hvis du er på udkig efter et minimalistisk hvidt vitrineskab, kan du gå på opdagelse i det store udvalg fra Lindebjerg.

Med et Lindebjerg vitrineskab, kan du få alt fra retro vitrineskabe til en glasvitrine med et romantisk og roligt udtryk.


Uanset din stil eller dit behov, håber vi du finder din drømme vitrine her på siden. God fornøjelse!
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil