BLACK WEEK SPAR 20-25% PÅ POPULÆRE BRANDS // Alle ordre byttes t.o.m 31/1-2023 // BRUG RABATKODEN: JUL20 (GÆLDER IKKE NEDSATTE VARER)

WOUD Level Daybed Sort Egetræ/Nougat Læder

Før DKK 17.949,00
DKK 14.000,22
Levering: 3-8 hverdage
Varenummer:101025 WOUD Level Daybed Sort Egetræ/Nougat Læder
Smuk Level daybed i skønne materialer fra Woud.

Den fantastiske daybed indbyder til at slænge sig og tage en lille pause fra hverdagens stress og jag. Level daybed er i et skandinavisk og langtidsholdbart design med en simpelhed og skønhed over sig, hvor der er fokus på og respekt for designtraditionen. Det ses blandt andet i valget af materialerne i flot egetræ og det lækreste læder lige så vel som dens enkelhed af den ikoniske form af savheste i det enkleste arrangement overhovedet: En egetræsplade over et par "bukke"ben med en retlinet madras ovenpå. Det skønne læder og de robuste trækomponenter hæver den simple helhed.  

Navnet "Level" tager denne daybed fra en symmetri mellem hjemmemiljø og arbejdsmiljø. Den smukke daybed er fremstillet til at passe ind i den moderne indretning, hvor der er taget højde for stabilitet komfort og gedigent håndværk.

Brug bænken i din entré, og giv rummet et stilfuldt og skandinavisk look.

OBS! Læderpuden følger ikke med til daybed'en.

Materialer:
Stel: Sort Egetræ.
Madras: Læder i nougatfarve. Undersiden af madrassen til Level Daybed er betrukket med et non-slip materiale, som forhindre at madrassen rutcher rundt.

Mål:
Højde: 41 cm.
Bredde: 76,5 cm.
Længde: 190 cm.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil