Bordlamper og designer bordlamper der giver liv og lys

Bordlamper skaber hygge og hygge skaber et hjem. Hvordan skal din hygge skabes, det er spørgsmålet du skal stille dig selv, når du skal vælge en ny bordlampe. Skal den passe til bordet i hjørnet så den kam bruges som læselampe? Eller skal hele stuens bygges op omkring din nye, smukke designer bordlampe? Bliv inspireret her og vælg, hvad, der passer dig. Hos os finder du bordlamper fra et stort udvalg af kendte brands og mærker, der gennem tiden har fremstillet ikoniske bordlamper i mange forskellige designs, former og materialer. Du finder både en bordlampe i dansk design og fra udenlandske designere.
WOUD Nova Table Lamp - Ivory
Før DKK 2.999,00
Forudbestilling - Du bliver kontaktet vedr. leveringstid
WOUD Nova Table Lamp - Walnut
Før DKK 2.799,00
Forudbestilling - Du bliver kontaktet vedr. leveringstid
Margit Brandt Bordlampe Velvet Shade, Creme
Før DKK 1.499,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Cozy Living Lulu Bordlampe Chrome
Før DKK 1.299,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Cozy Living Cassias LED Bordlampe Ivory
Før DKK 999,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).

Bordlamper fra kendte brands


En smuk bordlampe kan pynte i alle boligens rum. De er dekorative og lette at flytte rundt på. I udvalget finder både den flotte Verner Panton Flowerpot bordlampe, en ikonisk AJ bordlampe, en eksklusiv Gubi bordlampe og meget mere.

De mange bordlamper kommer i et stort udvalg størrelser, former og farver. Den smukke Flowerpot bordlampe eller en Menu lampe vil pynte elegant på reolen, mens en House Doctor lampe kan egne sig perfekt som skrivebordslampe.

Du kan bruge din bordlampe ligesom du har lyst, og i udvalget finder du med garanti en der vil matche dit behov og indretning.

Find din bordlampe i et design der matcher dig


Gå på opdagelse i vores store udvalg og find en bordlampe i et design, der matcher lige præcis din indretning og behov. Når du skal vælge din bordlampe, bør du overveje hvad du skal bruge den til, hvor den skal placeres og selvfølgelig hvilket udtryk du ønsker.

Hvis du gerne vil have mulighed for at flytte rundt på din lampe ofte, måske tage den med udendørs på varme sommeraftener, er en bordlampe på batteri et oplagt valg til dig. Flere bordlamper er lavet uden ledning og er dermed særdeles flytbar.

Du finder også en bordlampe med lysdæmper, så du kan justerer lyset så det passer dig og stemningen bedst muligt. Det vil eksempelvis være optimalt som bordlampe i et soveværelse, hvor lysstyrken kan justeres op, hvis du skal læse en bog og ned når der blot skal være et hyggeligt lys.

De smukke lamper kan have enormt mange udtryk. Bordlamper med retro look er gode til at skabe kontrast i et minimalistisk hjem, mens en Hay Matin bordlampe sætter et luksuriøst præg i din bolig.

Når du skal finde en lampe til dit bord, bør du også tænke på hvilket lys den skal give. Skal lyskilden kunne drejes, skal din bordlampe være med skærm eller uden skærm?

Udtrykket har selvfølgelig også meget at sige. Du finder både en hvid bordlampe og en sort til et simpelt udtryk - og selvfølgelig også en masse farverige varianter, der vil give et legende udtryk.

Store og små bordlamper


Vi tilbyder både store og små bordlamper, så du uanset pladsen kan finde en der passer i størrelsen. En lille bordlampe vil egne sig godt som natbordslampe, fordi den ikke optager for meget plads. En stor bordlampe kan derimod være det ultimative blikfang i stuen, hvor den smukt kan pynte på reolen eller skænken og give godt lys til rummet. En Arne Jacobsen bordlampe har den perfekte størrelse som skrivebordslampe, og er lavet med skærm der drejer lyset i en bestemt retning.

Bordlamper i forskellige materialer


Når du skal finde din nye designer bordlampe er der et stort udvalg af materialer at vælge imellem. En glas bordlampe med bruneret messing tager sig godt ud som retro bordlampe, mens en bordlampe i træ passer perfekt til den skandinaviske indretning.

En Hay bordlampe mikser ofte materialer og farver, og ønsker du en bordlampe i messing finder du et stort udvalg hos dem.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan man bruge bordlamper?
Bordlamper kan bruges i alle rum og i mange sammenhænge. Bordlamper kan være med til at give mere lys, til når man sidder og læser. De kan også bidrage til en hyggelig atmosfære i rummet. Derfor kan den både stå på natbordet, i hjørnet i stuen og ved skrivebordet på kontoret. De mange muligheder bordlampen giver, gør den uundværlig i indretningen.

Har designet af lamper en betydning?
Designet af bordlamperne har en stor betydning for, hvordan lyset fra pæren bliver fordelt i dit rum. At skulle vælge en bordlampe kan godt være svært, for selvom bordlampen er pæn, kan det godt være, at pæren ikke giver det lys, man forventede. Derfor skal du være opmærksom på, om bordlampens brug skal være for lysfordelingens skyld eller for designet.

Hvilken bordlampe skal jeg vælge?
Det kan være vanskeligt at skulle vælge den helt rette bordlampe. Når du skal vælge den rette bordlampe, bør du først og fremmest overveje, hvilken behov du har. Om du har behov for meget lys eller for et mere hyggeligt lys. Derudover kan du overveje, hvilket design der vil passe bedst ind i din indretning. På den måde får du filtreret bordlamperne, så valget bliver lidt lettere.

Hvor kan man købe bordlamper?
Du finder et stort udvalg af æstetiske, funktionelle og kvalitetsrige bordlamper fra nogle af de største brands hos Luxo Living. Du kan med sikkerhed finde en bordlampe, som passer ind i din boligindretning og til dit behov. Hos Luxo Living er der dag til dag levering, hvis du bestiller inden kl 15. Derudover er der gratis fragt ved køb over 499 kr.

Vi ønsker dig god fornøjelse, når du går på jagt efter din nye designer bordlampe!
Fragt fra kr. 49,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil