HAY

Se HAYs udvalg af accessories og designermøbler, og opdater dig på de seneste designnyheder fra HAY.
Danske HAY har i de seneste år designet fantastisk interiør og smukke møbler, som har vundet vores hjerter. HAY designer alt til boligen og stræber altid efter at lave innovative produkter, der skaber glæde og har en lang levetid – både i kvalitet og design.

Find dine nye puder, urtepotter, vaser, stole, borde, tæpper og meget mere fra HAY lige her.

HAY Rice Paper Floor Shade Ø56 Classic white
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
HAY Check Rug Gulvtæppe Black L check
Vælg mellem flere størrelser
Før DKK 3.699,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
HAY Check Rug Gulvtæppe Grey L check
Vælg mellem flere størrelser
Før DKK 3.699,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
HAY Check Rug Gulvtæppe Green
Vælg mellem flere størrelser
Før DKK 2.599,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
HAY Check Rug Gulvtæppe Light Blue
Vælg mellem flere størrelser
Før DKK 2.599,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
HAY Loop Stand Bord Hvid  L 250 cm
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
HAY CPH 30 Extendable Bord sæbebehandlet Eg
Vælg mellem flere farver og størrelser på bordpladen
HAY AAS 32 Barstol Vandbaseret lakeret Valnød
Vælg mellem flere farver
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
HAY Bordur Blå
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).


HAY design

Det danske designbrand blev grundlagt i 2002, med en klar ambition om at skabe nutidige møbler med klare reference til den moderne livsstil. Dette er forblevet deres ambition, hvilket også tydeligt ses ved hvert enkelt HAY design. Deres engagement for godt design og kvalitetsbevidste materialer skinner igennem i hele processen fra tegnebræt til produktion, hvilket sikrer et slutprodukt i høj kvalitet. HAY design appellerer til en bred målgruppe og samarbejdet med nogle af verdens mest talentfulde, nysgerrige, og modige designere er blandt andet forudsætningen for deres store succes.


HAY forhandler

Der kommer fortsat nye og spændende design fra det danske brand og vi er derfor stolte af at være HAY forhandler og af at kunne fremvise de nyeste design fra det populære brand. Udvalget spænder bredt og rummer alt fra boliginteriør til møbler, herunder; stole, borde, reoler, spejle, tøjstativer, mm., og uanfægtet om du søger mindre boliginteriør eller nyt møblement, vil du finde kvalitetsprodukter i et stilsikkert og nytænkende design. Alle produkter designes med et skarpt øje for nutidigt design og produkterne kendetegnes derfor også for deres kombinationen af høj anvendelighed og moderne stil. Et HAY design er et sikkert valg når den stilsikre boligindretning skal opdateres.

HAY shop

Som HAY shop er vi hos Luxo Living leveringsdygtige på deres sortiment af design interiør, der strækker sig over en bred række produkter. Ved et besøg i vores HAY shop kan du se og mærke de skønne design produkter og dermed let danne et overblik over, hvilke produkter der vil komplimentere din boligindretning bedst muligt.  Bliv inspireret af de mange populære produkter fra HAY og tilføj moderne elementer til dit hjem.


HAY Bestsellere

Blandt de mest populære produkter fra HAY kan der bl.a. nævnes de karakteristiske dot puder, der tilføjer sofaer og lænestole et ekstra element af enkelt og eksklusivt design. Puderne fås i flere farver og du kan derfor skabe en personlig indretning med de farver, der på bedste vis komplimenterer din boligindretning. Foruden de populære HAY puder, kan   HAY sengetæpper også nævnes som en klar favorit. Det populære sengetæppe Mega Dot kommer i flere farver og det enkle geometriske mønster med de populære dots skaber et eksklusivt udtryk i soveværelset eller gæsteværelset. De tidløse HAY stole har indtaget en plads blandt design favoritterne når spisestuen skal indrettes. Gå på opdagelse blandt de mange populære HAY produkter og skab en personlig boligindretning med et af tidens helt store brands.

Ofte stillede spørgsmål


Er HAY dansk?
Ja, HAY er en vaskeægte dansk designvirksomhed, som virkelig har sat sit præg i branchen. HAY står bag en masse farverige og nytænkende designs - både når det gælder møbler og interiør. HAY er dog ikke kun et populært og kendt mærke i Danmark. I udlandet har deres møbler også stor popularitet, og du kan blandt andet finde HAY butikker i Kina, Norge, USA og Tyskland.

Hvordan startede HAY?
I 2002 startede eventyret med HAY. Det var nemlig i dette år, at ægteparret Rolf og Mette Hay startede virksomheden. Dengang under navnet BS Studio, som i 2013 skiftede til Nine United. Først i 2019 ændrede virksomheden navn til HAY. Ideen bag firmaet var, at give verden skandinavisk elegant design i en høj kvalitet, men til en mere overkommelig pris. Den filosofi fastholdes stadig i dag.

Hvor mange ansatte har HAY?
HAY har siden opstarten i 2002 haft stor vækst. I dag har HAY lig knapt 240 ansatte og butikker i 12 forskellige lande. Siden begyndelsen er der kommer mange smukke og spændende kollektioner til, som er blevet populære i både danske og udenlandske hjem. Den nu klassiske “About a Chair” stol har især været eftertragtet i udlandet.

Hvor kan man købe HAY produkter?
Du kan købe HAY produkter hos mange forskellige forhandlere i Danmark eller i deres egne butikker i ind- og udland. Luxo Living er stolt forhandler af HAY, og vi har et stort udvalg af deres mange ikoniske og innovative designs. Gå på opdagelse her på siden, og lad dig inspirere af HAY’s spændende designs.
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil