Lamper

Lamper er en vigtig del af enhver indretning. Udover at de giver lys, så er en smuk design lampe også et lille kunstværk i sig selv. Find de flotteste lamper fra de største brands her hos Luxo Living. Vi tilbyder klassiske lamper og populære danske design lamper til din bolig fra Bestlite, Verner Panton, Menu, House Doctor, Lightyears, Muuto, &tradition, Lampe Gras, Vitra, Gubi og Hübsch. Gå på opdagelse i udvalget og bliv inspireret af de populære Flowerpot lamper, den skulpturelle Multi-Lite Pendel fra Gubi eller den stilrene Bellevue lampe designet af Arne Jacobsen. Uanset om du er på udkig efter en ny gulvlampe, væglampe, bordlampe eller pendel kan du finde et match jer i udvalget.
HAY x Liberty Matin Pendant 380 Ed
Før DKK 1.398,00
Levering: 3-8 hverdage
HAY x Liberty Matin Pendant 300 Ros
Før DKK 1.298,00
Levering: 3-8 hverdage
HAY x Liberty Matin Pendant 300 Mitsi
Før DKK 1.298,00
Levering: 3-8 hverdage
HAY x Liberty Matin Pendant 300 Ed
Før DKK 1.298,00
Levering: 3-8 hverdage
HAY x Liberty Matin Væglampe 380 Ed
Før DKK 1.999,00
Levering: 3-8 hverdage
HAY x Liberty Matin Væglampe 300 Ros
Før DKK 1.899,00
Levering: 3-8 hverdage
HAY x Liberty Matin Væglampe 300 Ed
Før DKK 1.899,00
Levering: 3-8 hverdage
WOUD Stone Pendant Large Sort
Før DKK 1.929,00
Forudbestilling - Du bliver kontaktet vedr. leveringstid
WOUD Stone Pendant Large Beige
Før DKK 1.929,00
Forudbestilling - Du bliver kontaktet vedr. leveringstid
WOUD Stone Pendant Large Hvid
Før DKK 1.929,00
Forudbestilling - Du bliver kontaktet vedr. leveringstid
WOUD Nova Table Lamp - Ivory
Før DKK 2.999,00
Forudbestilling - Du bliver kontaktet vedr. leveringstid
WOUD Nova Table Lamp - Walnut
Før DKK 2.799,00
Forudbestilling - Du bliver kontaktet vedr. leveringstid
Hay Matin Pendant 500 Peach
Før DKK 1.148,00
Levering: 3-8 hverdage
Hay Matin Pendant 500 Yellow
Før DKK 1.148,00
Levering: 3-8 hverdage
Hay Matin Pendant 500 Lavender
Før DKK 1.148,00
Levering: 3-8 hverdage
Hay Matin Pendant 500 White
Før DKK 1.148,00
Levering: 3-8 hverdage

Design lamper er ikke bare pynt


Lamper er en central del af boligindretningen og vi tager belysningen af boligen meget seriøst. Design lamper kan være med til at skabe lige dén stemning og setting, som du leder efter. Vi ved det handler om at finde en designer lampe, som både spreder det rigtige lys og som samtidig er en fryd for øjet, om den er tændt eller slukket. Men vidste du at lamper og det lys, som de giver til dit hjem, er med til at påvirke dit indeklima? Den ene halvdel af året, tænker du måske ikke så meget over belysningen i dit hjem, da der er rigeligt med dagslys. Men når vinteren kommer, får lyset i dit hjem en stor betydning. Derfor er det selvfølgelig heller ikke den nemmeste opgave at finde den perfekte designer lampe til dit hjem. Er du på udkig efter en lampe til dit hjem, vil du nok hurtigt finde ud af at der findes et ret stort udvalg. Men hvad skal du være opmærksom på? Ofte købe folk en lampe, fordi den er pæn, men finder også ret tid ud af, at lampen slet ikke giver det lys som de havde forventet, hvilket jo er lampens primære funktion. Designet af lamperne har en stor grad af betydning for, hvordan lyset bliver fordelt i dit hjem.Vælg lamper efter dit behov


Hvilken lampe skal jeg så vælge? Hos Luxo Living kender vi det alt for godt. De fleste vil gerne indrette deres bolig unikt, og det kræver også unikke lamper som dels kan give den stemning som man søger, når de er tændt, men også kan være smukke og prydelig i dagtimerne. Denne kombination stiller store krav til såvel lampedesignere som forhandler - og ja, egentligt også til til dig. Vi har herunder samlet nogle tips til, hvad du bør kigge efter, så du kan finde lamper der passer bedst dine behov.

Har du brug for så meget lys, som overhovedet muligt, bør du kigge efter lamper der har skærme af glas, disse lamper giver dobbelt så meget lys i forhold til lamper med lukkede skærme. Lukkede skærme kan derimod skabe rum, hvilket ofte er anvendt hen over ens spisebord, der skaber en hyggeligere atmosfære. Det er derfor værd at overveje, hvad er dit behov af lys.

Som nævnt tidligere ønsker du generelt diffust lyst til belysning af et rum, bør du derfor gå efter loftlamper og væglamper, hvor skærmen er lavet af glas. Skal lyset være mere koncentreret, for eksempel ved dit arbejdsbord, kan du med fordel kigge efter lamper med en smal og lukket skærm. Har du derimod et ønske om at supplere med ekstra belysning til nogle af dine rum kan du her se efter væglamper og pendler. Vi skal dog heller ikke glemme hyggen, har du et hyggehjørne i stuen, hvor du elsker at sidde og læse en bog, eller mangler du noget behageligt lys ved sengen bør du kigge efter væglamper, standerlamper eller generelt lamper med lukket skærm. Som en god tommelfingerregel er det godt at blande flere typer af lamper og lys i det rum, på den måde vil du kunne sørger for at lyser kommer ud i alle hjørne og højder. Hvis lys kun peger nedad i rummet, vil det synes ofte mindre og lavere til loftet end det i virkeligheden er.Design lamper med sjæl


Vi oplever tit kunder der bliver tøvende, når vi spørger ind til hvilken designerlampe de præcist søger. Og med god grund for ofte er drømme lampen blot en sløret silhuet for det indre blik. Derfor har vi hos Luxo Living samlet et par gode spørgsmål, som måske kan få den indre designer lampe til at stå lidt skarpere.

   - Hvor har du tænkt dig, at lampen skal hænge?
   - Hvad skal lampen primært bruges til - læsning, spisebordet, stemning etc.?
   - Skal lampen være stor eller lille?
   - Har du nogle farver du foretrækker?
   - Skal lyset være kraftigt eller blødt?
   - Skal lampen bemærkes eller være en "ubemærket hjælp"?
   - Hvilke mærker /modeller af designer lamper kan du godt lide?
   - Hvilket prisleje havde du tænkt dig at lampen skulle ligge i?

Er du stadig i tvivl om, hvilken designer lampe der passer dig bedst?

Jo flere af disse spørgsmål du kan besvare, jo tættere er du på at finde lige nøjagtig DEN designer lampe som passer til dit hjem. Hvis du har svært ved at sætte ord på hvad lampen præcist skal kunne, men blot føler at du/I trænger til en ny designer lampe i hjemmet, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi vil altid gerne snakke med dig om dine ønsker og hvilke lamper der måske kunne være med til at dække dine behov.Ofte stillede spørgsmål

Hvilke brands laver lamper?

Hos Luxo Living finder du designerlamper fra nogle af de største brands. Heriblandt kan nævnes &Tradition, Gubi, HAY og mange flere. De mange forskellige brands skaber en diversitet i udvalget, da hvert brand fremstiller lamper på hver deres unikke måde. Du kan derfor med sikkerhed finde en lampe, som passer til din boligindretning i det store udvalg.Har lamper en betydning for et rum?

Lamper har en stor betydning for et rum. Designet af lamperne har en stor betydning for, hvordan lyset fra lampen bliver fordelt i dit rum. Lamper med lampeskærme af glas giver dobbelt så meget lys i forhold til lukkede lampeskærme. Lukkede lampeskærme kan dog give en mere hyggelig atmosfære i rummet. Bruger du flere lamper i ét rum, er du også sikker på, at hele rummet bliver lyst op. Lyser en lampe nedad i et rum, vil rummet automatisk føles mindre, end hvad det egentlig er. På den måde kan lamper have en stor betydning for et rum.Hvilken lampe skal jeg vælge?

At skulle vælge en lampe kan godt være svært, for selvom lampen er pæn, kan det godt være, at lampen ikke giver det lys, man forventede. Derfor skal du være opmærksom på, om lampens brug skal være for lysfordelingens skyld eller for designet. De mange forskellige lampetyper og designs hos Luxo Living, gør det muligt, at finde lige præcis den lampe, som passer ind i dit hjem.Hvor kan jeg købe lamper?

Du finder et stort udvalg af designer lamper fra nogle af de største brands hos Luxo Living. Her finder du æstetiske, funktionelle og kvalitets lamper i kvalitetsrige materialer. Du kan med sikkerhed finde en lampe, som passer til din stil i det store udvalg. Hos Luxo Living er der dag til dag levering, hvis du bestiller inden kl 15. Derudover er der gratis fragt ved køb over 499 kr.

Fragt fra kr. 49,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil