Muuto

Find nyheder og bestsellers fra Muuto. Bring nye perspektiver ind i dit hjem med æstetisk interiør. Bliv bl.a. fristet af eksklusive sofaer, de klassiske Dots samt det brede udvalg af stole. Muutos serier har unikke karaktertræk, der skaber harmoni i alle hjemmets rum.
Muuto Visu Chair grå
Før DKK 2.595,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Muuto Fiber Chair Sled Base Natur/Sort
Før DKK 2.295,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Muuto Flow Trolley 3-layer Grå
Før DKK 3.995,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).

Muuto - æstetisk og funktionelt design

Muuto er blandt de designvirksomheder, der lever og ånder for de skandinaviske designtraditioner. Denne tilgang til materialevalg og udformning er tydelig gennem alle kollektioner. Designere udmærker sig i at bringe et nyt perspektiv frem i lyset ved at give de klassiske discipliner en ny vinkel. Dette er en tilgang, der er så gennemgående, at selve navnet, Muuto, udspringer af det finske ord for "nyt perspektiv" - Muutos. En gennemgående tendens hos Muuto er deres designeres frihed. Der bliver sat meget få rammer for designerne, fordi man vil give dem den ultimative frihed til at skabe deres kreationer. Denne indgangsvinkel til designprocessen bidrager til en konstant udvikling og sikrer det nyskabende grundlag for produkterne. Omdrejningspunktet for produkterne er at designe hverdagsobjekter, som både er funktionelle, kreative og æstetiske.

De gennemgående arkitektoniske linjer med et enkelt skandinavisk udtryk er kendetegnet for de stilfulde designs og bidrager til den genkendelighed, man finder på tværs af produkterne. Disse unikke karaktertræk skaber en harmonisk sammenhæng mellem boligens rum og er med til at danne den tydelige identitet fra Muuto. Der bliver udelukkende benyttet materialer af høj kvalitet, hvilket sikrer holdbare produkter.

Muutos historie

Muuto så dagens lys i 2006, da Kristian Byrge og Peter Bonnén valgte at opsige deres stabile job ved et reklamebureau og stifte designfirmaet. Deres vision var at skabe forandringer i designbranchen. De to havde mange ting til fælles og mest af alt lysten til at starte deres eget. Med værdier der omhandler langtidsholdbart design, både funktionelt og æstetisk, skal produkterne kunne holde til øjets og kroppens slid igennem mange år. På deres relativt korte tid i branchen er Muuto blevet frontløber for nytænkning inden for skandinavisk design. Dette skyldes bl.a. deres evne til at bringe nye perspektiver frem ved at have fokus på nye materialer og teknikker og samtidig bevare fortidens traditioner. Da de startede Muuto var deres vision at være bannerfører for, at skandinavisk design igen kunne opnå en førende position i den internationale designscene, præcis som det var det i 50’erne og 60’erne. Det er fortsat deres vision, som de kæmper for hver dag.

Sortiment fra Muuto

Det unikke design strækker sig over et bredt udvalg af produkter. Til fælles for alle produkter er et gennemgående klassisk udtryk, der med sit fleksible design giver mange anvendelsesmuligheder. Sortimentet spænder over et bredt udvalg til alle boligens rum herunder boligtilbehør, tekstiler og lamper til flere formål. Derudover finder du desuden de unikke møbler i form af stole, spiseborde, sofaborde, sofaer, modulsofaer, reolsystemer og barstole, der alle har de karakteriske udtryk fra Muuto design. Muuto har mere end 30 spændende designere, som altid sørger for nytænkning, men samtidig formår at vedholde den klare røde tråd, som skinner igennem designs fra Muuto. Hos Muuto finder du også et mere maskulint og enkelt udtryk, som kan skabe fine kontraster i det mere feminine hjem.

Bestsellere fra det populære skandinaviske brands

Med sit karakteristiske udtryk har Muuto skabt en række favoritter hos den stilbevidste dansker. Heriblandt finder du bl.a. de populære Muuto knager, Muuto the Dots, der med sine mange anvendelsesmuligheder har indtaget en høj plads i den klassiske indretning i hele verden. The Dots knagerne er perfekte til brug på badeværelset, hvor der kan hænge håndklæder på, i entréen til jakker og tasker, eller måske som greb på din kommode eller skab. Køb dem enkeltvis eller i sæt.

Fælles for Muuto lamper er deres design, der kan placeres i adskillige rum og hver især bidrager med et unikt udtryk til hjemmet. Muuto designer mange lamper, som passer i tidens trends. Du kan bl.a. se nærmere på den smukke gulvlampe Pull eller kollektionen Leaf, som både findes i gulvlamper og bordlamper til bordet i dit kontor. Hvis du mangler en væglampe er Lean et godt valg. Lean er en vægmonteret LED lampe med en unik karakter, som især er velegnet til køkkenet, gangarealet eller som læselampe ved siden af en seng eller sofa. En anden populær lampe fra Muuto er deres enkle og stilrene E27 pendler, som er perfekte over dit bord eller i et mørkt hjørne. Pendlerne findes i mange farver, så du har mulighed for at finde lige præcis den, der passer til dit hjem.  

En Muuto sofa er et kvalitetsvalg til dagligstuen. Her har Muuto design både skabt sofaer i de klassiske størrelser samt en modulserie, Connect, som kan tilpasses individuelle behov. Du kan se nærmere på Compose, Oslo og Outline serierne, som alle er sofaer, hvor komfort og moderne stil har været vigtigt for designerne. En ny klassiker er Muuto Outline lænestolen, som vil stå flot i ethvert hjem. De smukke stole er designet af den norske designduo, Anderssen & Voll. Resultatet af dette design er en moderne serie af møbler i tidsløst design og super lækker kvalitet. Stolene er polstret i smukt tekstilstof og fås i grå, grøn, rosa samt i en moderne læder udgave, som giver et ekstra luksuriøst finish. Designet stråler af referencer til moderne, danske møbelklassikere fra det 20. århundrede. Leder du efter den perfekte barstol til din køkkenø eller bord, har Muuto et stort udvalg af kvalitets stole. Se f.eks. kollektionerne Loft, Fiber med træ eller metal ben og Nerd, og få inspiration til dit næste køb af barstol.

En anden favorit er reolsystemet, Muuto Stacked. Med dette design kombineres et fleksibelt system med klassiske linjer, hvilket giver en høj anvendelighed og samtidig bevarer det stilfulde udtryk i boligindretningen. Muuto Stacked består af bogkasser i forskellige mål og størrelser, så de altid er nemme at placere i forhold til dine specifikke behov og ønsker. Så udfold din kreativitet og design din egen reol, eller vælg et af vores forslag til en god reol til dit tv, entré eller børneværelse. En anden populær hylde er Compile reol system, som er et moderne input til det klassiske reolsystem. Her kan du også sammensætte det præcis, som du har lyst til, så du får det reolsystem, du ønsker.

Lad dig blive inspireret af det klassiske design fra Muuto, og skab et stilfuldt og moderne udtryk i din boligindretning.
Fragt fra kr. 49,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil