Sofaborde og sideborde

De smukkeste sofaborde fra de største brands. Fuldend din stue med sideborde, små borde, sengeborde m.m. Find dit favoritbord i velkendt kvalitet og unikt design, der byder på utallige muligheder til ethvert rum. Se det store udvalg fra bl.a. &tradition, By Lassen, Normann CPH, Gubi, Menu, Ferm Living, Muuto, Skagerak og House Doctor.
Karup Design Sticks Table High
Vælg mellem flere varianter
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Karup Design Sticks Table Low
Vælg mellem flere varianter
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Muuto Flow Trolley 3-layer Grå
Før DKK 3.995,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Kalager Sofabord Signal Grøn
Før DKK 2.899,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
&tradition Wire Stool VP11
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Kalager Sofabord
Vælg mellem flere farver
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Kalager Grid Side Table
Vælg mellem flere farver
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).

Mere om sofaborde i smukt design

Vi har et stort udvalg af sofaborde i lækkert design fra alle de kendte mærker. Søger du et smukt og funktionelt sofabord eller sidebord, så har vi samlet et stort udvalg lige her.  
Vi har mange sofaborde og sidebord der kan fungere i mange rum i hjemmet - ved sofaen i stuen eller som natbord til bøger, tidsskrifter osv.

Hos os finder du smukke og elegante sofaborde i design fra blandt andet Hay, FDB møbler, Gubi og Hübsch. Udvalget spænder fra stilrene sofaborde med et minimalistisk udtryk og til mere specielle sofaborde, der både kan have et retro, industrielt eller eksklusivt look.

Hvilket sofabord skal du vælge?


Når det kommer til at vælge et nyt sofabord, bør du overveje hvad det skal bruges til. Små sofaborde kan både bruges enkeltvis, hvis bordet ikke må fylde for meget, men du kan også slippe fantasien løs, ved at bruge flere små sofaborde i kombination. Måske endda i forskellige former eller farver for at skabe et unikt udtryk.

Måske er et elegant lille sofabord ikke det du er på udkig efter, men leder i stedet efter et stort sofabord, hvor der er plads til at familien i weekenden kan nyde et godt måltid foran fjernsynet og med massere af plads til snacks og glas når i skal se film.
Kunne du godt tænke dig ekstra funktionalitet eller opbevaringsplads, er et sofabord med hylde eller et sofabord med hjul et ekstra fleksibelt valg.

Firkantet eller rundt sofabord


Om dit nye spisebord skal være rundt eller firkantet afhænger igen af den funktion du ønsker af bordet. Det kan være lettere at spise ved et firkantet sofabord, men til gengæld er et lækkert rundt sofabord også en god måde at skabe et andet udtryk.
Der er også flere forskellige varianter indenfor runde og firkantede sofaborde. F.eks. giver et helt kvadratisk sofabord meget rene linjer i stuen, mens et ovalt sofabord er mere legende og giver en helt anden stemning. Hvad der er bedst, flottest og mest praktisk er helt op til dig og din smag.

Skal dit sofabord være i træ, marmor eller metal?


Du finder et stort udvalg af sofaborde i mange forskellige materialer og farver, der hver især giver et bestemt udtryk. Kan du godt lide at holde en minimalistisk stil vil et hvidt eller sort sofabord i metal måske være at foretrække. Kan du derimod godt lide materialer med et blødt og varmt udtryk er et træ sofabord i eg måske mere dig. Et sofabord i træ bringer naturen indenfor og er med til at sætte en varm stemning. Desuden passer træ godt ind i den skandinaviske indretning.

Er det eksklusive look din stil, kan du også gå på opdagelse i vores udvalg af marmor sofaborde og glas sofaborde, som giver et luksuriøst look hvad enten det bruges som sofabord, sidebord eller natbord. Et messing sofabord vil også være et formidabelt valg, hvis du ønsker at skabe en eksklusiv hotel stemning hjemme hos dig selv.


Vi håber meget du finder det stuebord der passer til dine behov og smag. God fornøjelse!
Fragt fra kr. 49,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil