Designer væglamper

Udvalgte væglamper fra de største brands. Skab det helt rette lys med unikt dansk design i velkendt kvalitet . Bliv fristet af de betagende lamper fra Bestlite, Muuto, Menu, Gubi, House Doctor, Normann Copenhagen, Design By Us, &tradition, Lampe Gras og Nuura. Designer væglamper kan fungere som et stykke kunst ligeså vel som det kan skabe lys. En væglampe fra Luxoliving er meget mere end lysskabende produkter med praktiske funktioner - de er en levende del af indretningen i dit hjem. En af fordelene med lamper på væggen er at de giver blidere lys, der kan sprede hygge i hjemmet.
HAY x Liberty Matin Væglampe 380 Ed
Før DKK 1.999,00
Levering: 3-8 hverdage
HAY x Liberty Matin Væglampe 300 Ros
Før DKK 1.899,00
Levering: 3-8 hverdage
HAY x Liberty Matin Væglampe 300 Ed
Før DKK 1.899,00
Levering: 3-8 hverdage
Studio About Flex Tube 5 M Blue
Forudbestilling - Du bliver kontaktet vedr. leveringstid
House Doctor Væglampe Desk Antique Brown Lille
Før DKK 899,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
House Doctor Flola Væglampe Antique Brown H19
Før DKK 999,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
House Doctor Flola Væglampe Antique Brown
Før DKK 1.199,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
House Doctor Væglampe Desk Antique Brown
Før DKK 1.499,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).

Designer væglamper fra kendte brands

Gå på opdagelse i det store udvalg og find en designer væglampe der matcher din bolig. Væglamper er praktiske i mange situationer og kan bruges i alle boligens rum. Hos Luxo Living finder du alt fra en elegant House Doctor væglampe til en eksklusiv Gubi væglampe.

Udover at være praktiske, er væglamper også særdeles dekorative også findes de et hav af varianter, designs og størrelser her på siden. En Arne Jacobsen væglampe er perfekt ved skrivebordet, mens en Lampe Gras væglampe kan bruges i køkkenet, hvor leddet let kan drejes hen, så det giver perfekt lys ved køkkenbordet.

Når du skal vælge væglamper er design og funktion væsentlige elementer. En uplight væglampe er god til at sprede lyset ud i rummet i stuen, mens en Hübsch væglampe er fleksibel og dermed kan lyskilden drejes hvorhen det ønskes - perfekt som læselampe.

Indret med en eller flere af de skønne væglamper fra vores udvalg, og få både design og funktionelt lys ind i alle boligens rum.

Brug din væglampe i stue, køkken eller soveværelse


Væglamper kan bruges i soveværelse som sengelamper, som væglampe i køkken til godt arbejdslys og mange flere steder i din bolig. En sengelampe til væg er virkelig smart, hvis du ikke har så meget plads på natbordet.
Væglamper indendørs er nemlig med til at frigøre gulv- og bordplads, men vil stadig give dekorativ og god belysning - det er eksempelvis ganske praktisk i den lille entre, hvor gulvpladsen er sparsom.
Du kan også bruge din væglampe i dit badeværelse, hvor den kan give en rolig belysning om morgenen, hvor det store lys ikke er så attraktivt.
En væglampe til din stue er med til at skabe et hyggeligt lys om aftenen, og kan kombineres med flere i samme serie for at lave en dekorativ væg.

En Hay væglampe er genial til at skabe det perfekte arbejdslys med fleksible arme, der kan rettes hvorhen du ønsker.

Vi har både store og små væglamper, så du kan finde det perfekte match til din bolig.

Væglamper i glas, messing, træ og metal


Når du skal vælge din nye lampe til væg, er der et stort udvalg af materialer og farver. Du finder både en væglampe i messing, der har et luksuriøst look, væglampe i træ til den skandinaviske indretning og en sort væglampe til det minimalistiske hjem. Om du er til en klassisk væglampe i glas eller en ikonisk AJ væglampe lader vi være helt op til dig.

Vi har udvalget til enhver bolig og indretning.

Hvilken væglampe er din favorit?


Uanset om du er på udkig efter en retro væglampe i metal, en simpel LED væglampe eller noget helt tredje håber vi, at du finder noget der passer til din smag i udvalget.

Elsker du den eksklusive hotelstemning, er en Nuura væglampe helt sikkert noget for dig! Du finder dem både som store væglamper, der i sig selv er et helt kunstværk og lille væglampe - perfekt som sengelampe.


Gå på opdagelse og indret dit hjem med væglamper fra Luxo Living. God fornøjelse!
Fragt fra kr. 49,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil