HAY Hee Barstol Asphalt Grå

DKK 1.999,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Varenummer:HAY Hee Bar Stool High/Low Asphalt Grey
Moderne og minimalistisk barstol fra populære HAY.

Den smarte HEE barstol fra HAY skaber med sine lange tråde i pæne, lige linjer en enkel stol, som er perfekt til både indendørs og udendørs brug. De overflødige detaljer er skåret væk og fokus er lagt på de lange, slanke ben, der er med til at give stolen er simpelt udtryk. Metaltrådene er pulverlakeret stål, hvilket gør den rustfri og perfekt til også udendørs brug.  Stolen er stabelbar, når den ikke er i brug og kan derfor let tages væk og stables, hvis der er behov for ekstra plads.  

HEE stolen er en af HAYs bestsellere, og det er der ikke noget at sige til - den er med sit enkle og ikonisk design blevet et rigtig godt bud på en komfortabel siddeplads i et moderne design, som både kan bruges i spisestue, køkken og også som siddeplads ude på terrassen. Stolen har derfor både mange funktionsmuligheder i hjemmet og samtidig  i et moderne og smukt design, der vil passe godt ind i de fleste hjem og indretninger.
Stolen vil passe i såvel indendørs som udendørs omgivelser såvel som restauranter, barer og i hjemmet.

Stolen fås som barstol i højden 65 cm. og 75 cm. samt som spisebordsstol i farverne Sort, Efterårsgrøn, Beige, Rust, Hvid, Asphalt Grå og Racergrøn.

Materialer:
Stolen er fremstillet i pulverlakeret stål.

Mål:
Barstol Low:
Bredde: 43 cm.
Dybde: 45 cm.
Højde: 76 cm.
Siddehøjde: 65 cm.

Barstol  High:
Bredde: 44 cm.
Dybde: 47 cm.
Højde: 86 cm.
Siddehøjde: 75 cm.
Fragt fra kr. 49,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil