Aparte

Aparte er en kollektion af unikke plakater. Aparte tilbyder et håndplukket udvalg af kunsttryk af dygtige internationale illustratorer og billedkunstnere. Nogle kunsttryk er åbne, andre er begrænsede. Alle er tryks på papir af høj kvalitet. Apartes mål er at give stor kunst til dig og din bolig. Oplev de smukke plakater fra Aparte her.
Filtrer chevron-down
Filtrer x
Mærke chevron-down
  1. (2) varer
Pris chevron-down
Størrelse chevron-down
  1. (1) vare
  2. (1) vare
Sortering switch-vertical
  • Nyeste
  • Pris lav-høj
  • Pris høj-lav
  • Højeste besparelse
  • Produktnavn

2 varer

2 varer

Aparte Plakat Spsnish Horse
Spar 50%
Fra DKK 100,00 Normalpris DKK 200,00
plus-circle Flere varianter
Aparte Plakat Fresh Blooms 42 x 59,4 cm
Spar 50%
Tilbudspris DKK 250,00 Normalpris DKK 500,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

2 varer

APARTE

Apart er en kollektion af smukke og farve plakater. Kollektioner indeholder en samling af flotte kunsttryk som nøje er udvalgt. Motiverne er udarbejdet af talentfulde billedkunstner fra hele verden. Både trykket af billedet og det papir som der trykkes på, er i høj kvalitet. Der gøres brug af smukke sammensætninger af farver og motiver, som kan pynte i dit hjem. Nogle plakattryk er fri, som betyder at et ubegrænset mængde kan trykkes. Nogle er dog også begrænsede, hvor det er er med at være hurtigt, Du kan har på siden finde en flot kollektion, med værker i forskellige størrelser og smukke motiver. Oplev de smukke plakater her!

SAMMENSÆT DIN EGEN PLAKATVÆG

Plakaterne fra Apart kan være en nem måde at skabe liv og personlighed i din bolig. Det er også en god og nem måde at implementere farver til din indretning. Ved sammensætning af flere forskellige plakater kan du skabe det udtryk du ønsker. Sådan en plakatvæg kan være med skabe et rum med dybde og det vil være noget som dine venner og familie vil lægge mærke til og beundre. Du kan også opbygge plakatvæggen sammen med andre. Fx kan du bryde den ved at sammensætte Aprat plakater med egne familie fotos for at få et mere personlig udtryk. En billedvæg opsættes ofte i stuer, køkkenalrum og andre opholdsrum. Naturligvis kan plakaterne fra Apart sagtens bruges i lige det rum og i den sammensætning som du drømmer om.

Ofte stillede spørgsmål

Har plakater en betydning for indretningen i hjemmet?
Plakater kan være med til at sætte farve på indretningen og kan samtidig være med til at gøre dit hjem mere personligt. Du kan skabe lige det udtryk, du ønsker, ved at sammensætte forskellige motiver i forskellige størrelser. I Luxo Livings fine udvalg af Aparte plakater, finder du plakater, som kan pryde din boligindretning.
Hvor kan jeg hænge Aparte plakater?
Plakaterne fra Aparte kollektionen kan hænges op i alle rum i hjemmet. Plakaterne kan både benyttes i sammenhæng med flere plakater på en billedvæg, men kan også bare hænge enkeltvis, hvor plakaten kan give mere farve til hver enkelt rum.
Hvor store er Aparte plakater?
Den mindste plakat fra kollektionen måler 29,7 x 42 cm., som svarer til målene på et A3 ark. Den største plakat måler 50 x 70 cm. Derudover er der mål som 30 x 40 cm og 42 x 59,4 cm, som svarer til målene på et A2 ark. De forskellige størrelser på plakaterne kan købes hos Luxo Living. Plakaterne sikrer dig flotte og farverige motiver til din boligindretning.