Fritz Hansen

Oplev Fritz Hansen universet her. Fritz Hansen er et internationalt, eksklusivt designbrand, grundlagt i Danmark i 1872 med en mission om at skabe tidløst design. Fritz Hansens kollektion består af internationalt anerkendte møbelklassikere samt moderne møbler, belysning og boligtilbehør. Her på siden finder du en lang række klassikere som Syver stolen designet af Arne Jacobsen, Fritz Hansen Musling og den smukke Caravaggio lampe. Udvalget byder både på møbler, belysning og interiør, som alt sammen er skabt med kvalitet, håndværk og godt design for øje. Uanset om du er på udkig efter et Fritz Hansen sofabord, der kan give sofaområdet et nyt udtryk eller en smuk Fritz Hansen lysestage, der kan pynte på reolen, så kan du finde det her. Gå på opdagelse i det store udvalg af Fritz Hansen, som med sin høje kvalitet og tidløse design kan være med dig altid.
Fritz Hansen Avion Pendel
Før DKK 5.899,00
Levering: 3-8 hverdage
Fritz Hansen MS Series MS011 Gulvlampe Stainless Steel
Før DKK 8.499,00
Forudbestilling - Du bliver kontaktet vedr. leveringstid
Fritz Hansen Avion Bord og Gulvlampe
Før DKK 5.599,00
Levering: 3-8 hverdage
Fritz Hansen Counter stool 3-legs High stool Colored ash
Før DKK 2.699,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Fritz Hansen Myren Børnestol Wild Rose
Før DKK 2.200,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).

Fritz Hansen historie


Fritz Hansens historie går tilbage til 1872, hvor møbelsnedkeren af samme navn løser næringsbrev i København. I 1885 starter han sin egen virksomhed på Christianshavn, som producerer møbler og allerede indenfor et par år er der skabt et blomstrende værksted i hjertet af København.

Allerede dengang lagde Fritz og sønnen Christian grundstenen til det høje kvalitetsniveau, som stadig opretholdes den dag i dag, og er et af brandets varemærker.

Gennem årene har Fritz Hansen A/S vokset sig til et stort internationalt designbrand med mange ikoniske møbler, der er fremstillet i samarbejde med kendte og anerkendte designere. Her kan blandt andet nævnes Svanen, Ægget, Syver stolen, Myren og mange flere.

Luxo Living er stolt Fritz Hansen forhandler, og vi tilbyder et godt udvalg af dansk design møbler, lamper og interiør fra det kendte brand.

Fritz Hansen møbler


Fritz Hansen møbler er kendetegnet ved den høje kvalitet, det gode håndværk og det udsøgte design. Uanset din indretning kan et Fritz Hansen møbel med sit tidløse udtryk passe ind, og være til stor glæde i mange år frem.

Her på siden kan du blandt andet finde en Fritz Hansen stol i flere af de populære modeller. Vil du gerne have smukt design helt ind på børneværelset, kan du finde den ikoniske Fritz Hansen 7 stol som børne- og juniorstol i mange smukke farver. Vi tilbyder også de smukke Dot taburetter, som er perfekte når der kommer gæster. Den findes både i en lav og høj model, så hvis du er på udkig efter en Fritz Hansen barstol, kan den også burges til dette formål.

Trænger det gamle sofabord til en udskiftning, så er de elegante Fritz Hansen borde bestemt et kig værd. Tray Table er designet af Willumsen & Engholm i 1958, og har en raffineret enkelthed og en smart sammenklappelig funktion. Leder du efter et Fritz Hansen sofabord, kan du vælge den store model i Ø60, mens Ø45 modellen er perfekt som sidebord i stuen eller natbord i soveværelset eller gæsteværelset.

Skab en hyggelig stemning i sofaområdet med en Fritz Hansen puf eller lad de lækre Fritz Hansen puder give dig optimal komfortabelt og et smukt udtryk i det bløde hjørne.

Pryd hjemmet med en Fritz Hansen lampe


Siden byder på et bredt udvalg af Fritz Hansen lamper, som både har et betagende design, men også vil bidrage til et godt og funktionelt lys i din bolig.

Der findes en Fritz Hansen lampe til ethvert behov. Fritz Hansen Musling er en smuk glaspendel, der både egner sig godt over spisebordet eller som dekorativ belysning i stuen. Lampen er justerbar, og har smukke detaljer, som gør den til et betagende designelement i indretningen. Du finder også mange andre Fritz Hansen pendler her på siden, heriblandt modellerne Calabash, Kaiser Idell og Caravaggio.

Flere af modellerne findes også som væglamper, gulvlamper og bordlamper, så du kan føre stilen videre flere steder i din bolig. Kaiser Idell bordlampen er perfekt til belysning ved skrivbordet, mens andre Fritz Hansen bordlamper, som Night Owl og Cross-Plex er perfekt på reolen eller i vindueskarmen for et hyggeligt udtryk og diffust lys.

Ofte stillede spørgsmålHvem er Fritz Hansen
Fritz Hansen er en kendt møbelsnedker, som har sat et helt særligt præg på dansk designhistorie. I 1885 åbnede han sin egen virksomhed til produktion af møbler på Christianshavn, som i løbet af få år blomstrede til en stor forretning. Fritz Hansen gik bort i 1902, men virksomheden og de ikoniske designs fortsætter med at præge de danske hjem.

Hvad er Fritz Hansen kendt for?
Fritz Hansen er kendt for flere ikoniske møbeldesigns, som har været med til at forme den danske designtradition i samarbejde med en række kendte designere. Fritz Hansen er blandt andet kendt for Ægget, Svanen og den ikoniske syver stol, som er designet af Arne Jacobsen. Derudover kan nævnes Børge Mogensens Tremmesofa og Super-Ellipse spisebordet af Piet Hein og Bruno Mathsson.

Hvem ejer Fritz Hansen?
I 107 år var Fritz Hansen en familieejet virksomhed, men i 1979 blev det ændret, således at Skandinavisk Holding ejer 75% af aktierne. De store investeringer fra den nye ejer er i årene efter med til at styrke virksomheden og gøre den klar til fremtiden. I dag er det også Skandinavisk Holding A/S der ejer virksomheden, hvor C.W. Obel A/S ejer 35% og Chr. Augustinus Fabrikker Akts. ejer 65%. Begge er fondsejet investeringsselskab.

Hvor bliver Fritz Hansen møbler produceret?
I mange år har Fritz Hansen møbler været produceret i Danmark, men produktionen er nu rykket til en fabrik i Polen, som er et ejet datterselskab af Fritz Hansen. Virksomheden har stadig et modelværksted og en samlefabrik i Danmark. Møblerne bliver fremstillet som de plejer, og i samme høje kvalitet.

Hvad betyder Republic of Fritz Hansen?
Republic of Fritz Hansen er et konceptet der blev introduceret i 2001, for at markere skiftet til en ny strategi. Budskabet er at Republic of Fritz Hansen møbler er en betydningsfuld del af private kunders og virksomheders måde at udtrykke deres individualitet.
Fragt fra kr. 49,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil