About a stool - AAS fra HAY

About A Stool AAS fra HAY. Smukke barstole designet i et tæt samarbejde med Hee Welling og HAY. Hay Barstolene har den samme komfort som de andre stole i serien. Designet der spænder fra en minimalistisk plastisk skal til en mere fyldig polstret version. Med et buet ryglæn og lange, elegante træben giver det barstolen et enkelt look, men alligevel et stærk visuel udseende, der gør den ideel som en barstol i et offentligt miljø såvel som til uformelle møder og måltider. Fås i to højder og i en række træafslutninger og farver.
Filtrer chevron-down
Filtrer x
Mærke chevron-down
  1. (11) varer
Pris chevron-down
Sortering switch-vertical
  • Nyeste
  • Pris lav-høj
  • Pris høj-lav
  • Højeste besparelse
  • Produktnavn

11 varer

11 varer

Fra DKK 2.149,00
plus-circle Flere varianter
Fra DKK 2.149,00
plus-circle Flere varianter
Fra DKK 2.399,00
plus-circle Flere varianter
Fra DKK 2.499,00
plus-circle Flere varianter
Fra DKK 2.149,00
plus-circle Flere varianter
DKK 2.349,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

HAY AAS 32 Barstol Vandbaseret lakeret Eg melange Cream
Spar 26%
Tilbudspris DKK 1.599,00 Normalpris DKK 2.149,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

DKK 2.149,00

Levering: 2-3 uger

DKK 299,00

Levering: 3-8 hverdage

DKK 1.999,00

Levering: 2 uger

DKK 2.149,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

11 varer

About A Stool

About A Stool er designet af Hee Welling og er ligesom resten af stolene i serien lavet i et stilrent design, hvor det stille elegante udseende med de skulpturelle former er særligt karakteristisk. En Hay barstol i About A Stool serien er smuk barstol, der kan bruges i mange forskellige indretninger. Hay About A Stool kan have udtryk som en minimalistisk plastskammel og en fyldig polstret version, der skaber mere blikfang. 

Uanset hvilken præcise model der er din favorit får du med en Hay About A Stool en barstol med en smukt buet ryglæn og lange elegante træben, der har en stærk visuel tilstedeværelse. Det gør den både ideel i alt fra det offentlige miljø til uformelle sammenkomster og møder i den private bolig. 

Med About A Stool fra Hay kan du vælge mellem to forskellige højder, en lang række farver, flere forskellige polstrings muligheder og ben typer, så du kan få præcis den barstol du går og drømmer om. 

Hay barstol i mange varianter

Hos Luxo Living finder du forskellige Hay barstole, der alle har deres unikke look. Hay About A Stool AAS32 er en af de mest populære modeller, der udstråler en funktionel enkelthed og har en samlet blød silhuet. Ønsker du en Hay barstol i sort kan du vælge både sæde og ben i samme farve, men den kommer i utroligt mange farvekombinationer, så du kan få netop det look du ønsker.

På siden finder du også Hay About A Stool AAS38, som har et polstret sæde og stilrene ben i metal, der giver kant til boligen. Mangler du lidt ekstra komfort finder du også hynder til Hay barstol i flere forskellige farver. 

Gå på opdagelse i udvalget og find din nye Hay barstol hos os.