Kas Kopenhagen

Kas Kopenhagens fantastiske kollektionen til børneværelset udspringer af kærligheden til børnene og til naturen. Kollektionen byder på interiør og møbler til børn med et smukt nordisk design. De flotte møbler fra Kas Kopenhagen er lavet i kvalitetsrige sunde materialer, der ikke belaster miljøet. Møblerne har en høj slidstyrke og en høj holdbarhed, der gør det muligt at bruge møblerne igen og igen. Flere af møblerne er udstyret med flere forskellige anvendelsesmuligheder. Derfor kan møblerne også bruges i andre rum udover børneværelset. Kas Kopenhagen interiøret har et moderne og unikt design, som gør interiøret brugbart i ethvert rum i boligen. Gå på opdagelse her i Kas Kopenhagens populære univers af stilrene børnemøbler, tæpper, sengetøj, senge og meget mere.
Filtrer chevron-down
Filtrer x
Mærke chevron-down
 1. (64) varer
Pris chevron-down
Størrelse chevron-down
 1. (2) varer
 2. (2) varer
 3. (2) varer
 4. (2) varer
 5. (3) varer
Sortering switch-vertical
 • Nyeste
 • Pris lav-høj
 • Pris høj-lav
 • Højeste besparelse
 • Produktnavn

64 varer

64 varer

DKK 1.599,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

DKK 4.499,00

Levering: 2 uger

DKK 4.299,00

Levering: 3-8 hverdage

DKK 4.299,00

Levering: 3-8 hverdage

DKK 4.499,00

Levering: 3-8 hverdage

DKK 1.599,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

DKK 5.299,00

Levering: 3-8 hverdage

DKK 5.099,00

Levering: 3-8 hverdage

DKK 5.299,00

Levering: 3-8 hverdage

DKK 5.099,00

Levering: 3-8 hverdage

DKK 5.299,00

Levering: 3-8 hverdage

DKK 999,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

DKK 449,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

DKK 1.099,00

Levering: 3-8 hverdage

DKK 999,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

64 varer

Om Kas Kopenhagen

Kas Kopenhagen blev grundlagt i 2018 af Kasandra Bodo. Kas Kopenhagen udspringer af kærligheden til børnene og til naturen. Fundamentet for Kas Kopenhagen er bygget op omkring en passion for nordisk design, som genspejles i smukke og stilrene børnemøbler. Nytænkende udfordrer Kas Kopenhagen indretninger og inviterer børn ind i et univers af møbler, der afspejler kreativitet og kvalitet. Kas Kopenhagen værner om børnenes fremtid. Det gør de ved altid kun at anvende materialer, der ikke belaster miljøet. Alle møbler fra Kas Kopenhagen er produceret af bæredygtige forhold, der tilgodeser skovens udvikling, beskytter dyr og planteliv samt sikrer ordentlige arbejdsforhold for de ansatte. Børn og forældre skal være trygge, når de bruger møbler fra Kas Kopenhagen. Alle møbler fra Kas Kopenhagen bliver sikkerhedsgodkendt af Teknologisk Institut, så de opfylder de europæiske krav der er om sikkerhed, styrke og holdbarhed.

Indret børneværelset med høj kvalitet

Kas Kopenhagens kollektion til børneværelset er et must see for alle, der leder efter kvalitetsbevidste og moderne børnemøbler. Kollektionen byder på et bredt udvalg af møbler, i unikke designs og i kvalitetsrige materialer. Kas Kopenhagen møblerne er designet med enkelhed og elegance i tankerne, og har en høj slidstyrke og holdbarhed, der gør det muligt at bruge dem igen og igen. Udvalget ovenfor byder både på senge, tæpper, sengetøj, hylder, kommoder, pusleplader og uroer. Med andre ord, har du mulighed for at fuldende børneværelset med Kas Kopenhagen interiør.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem står bag Kas Kopenhagen?

Stifteren bag Kas Kopenhagen er Kasandra Bodo. Kasandra Bodo grundlagde Kas Kopenhagen i 2018. Kas Kopenhagen udspringer af kærlighed til børn og natur. Derfor laver Kas Kopenhagen udelukkende kvalitetsrige børnemøbler i materialer, der ikke skader miljøet.

Hvad laver Kas Kopenhagen?

Kas Kopenhagen laver stilrent interiør til børneværelset. Kas Kopenhagen laver både børnesenge, tæpper, uroer, pusleplader, kommoder og hylder. Med andre ord kan man fuldende børneværelset med interiør fra Kas Kopenhagen. Møblerne kan også bruges andre stedet i boligen, når dit barn er vokset fra det. Sengene kan man for eksempel bruge som små sofaer.

Hvorfor vælge Kas Kopenhagen interiør til børneværelset?

Kas Kopenhagen interiør er smukke og stilrene børnemøbler, som ethvert barn vil få glæde af. Interiøret er lavet med omtanke for miljøet, hvilket gør Kas Kopenhagens interiør nutidige. Samtidig er Kas Kopenhagens designs moderne og tidløse, så børneværelset kan holde sig stilfuldt igennem flere år.

Hvor kan jeg købe Kas Kopenhagen interiør?

Kas Kopenhagen kan købes hos flere forhandlere. Du kan for eksempel købe Kas Kopenhagen hos Luxo Living. Her finder du interiør, der vil få ethvert børneværelse til at se stilfuldt og moderne ud. Udvalget byder på interiør i moderne farver og designs, som passer til alle børneværelset. Interiør fra Kas Kopenhagen er lavet af materialer i høj kvalitet, hvilket gør interiøret i stand til at gå fra generation til generation.