ViSSEVASSE

Her finder du plakater fra Vissevasse.
Filtrer chevron-down
Filtrer x
Mærke chevron-down
  1. (3) varer
Størrelse chevron-down
  1. (2) varer
  2. (2) varer
  3. (2) varer
Sortering switch-vertical
  • Nyeste
  • Pris lav-høj
  • Pris høj-lav
  • Højeste besparelse
  • Produktnavn

3 varer

3 varer

Fra DKK 395,00
plus-circle Flere varianter
Fra DKK 395,00
plus-circle Flere varianter

3 varer

Find nyhederne fra Vissevasse hos Luxo Living og bliv inspireret af de karakteristiske grafiske illustrationer. Hos Luxo Living er vi stolte af, at være leveringsdygtige på deres populære illustrationer, der strækker sig over flere serier med hver deres unikke udtryk. Blandt de populære designkollektioner kan der nævnes de karakteristiske serier Vee og Dan Issac Walling. Du kan finde en plakat til netop det rum og med det udtryk, der bedst komplimenterer din boligindretning. Som Vissevasse forhandler har vi et udvalg på tværs af de forskellige kollektioner og du kan med fordel kombinere de forskellige serier. Bliv inspireret af deres populære produkter og skab et karakteristisk udtryk i din bolig.

Vissevasse - historien bag

Vissevasse så dagens lys i 2013, da Dorthe Mathiesen og Karsten Noel Poulsen besluttede sig for at skabe et frirum fra nutidens teknologi, og istedet hengive sig til grafiske illustrationer. De to designere har arbejdet på kryds mellem grafisk design, mode og scenografi siden 90’erne, og valget om at indgå et samarbejde omkring Vissevasse med fokus på grafiske designprodukter, var derfor et naturligt udfald. Det Københavnske design- og papir studie har en forkærlighed for grafiske produkter og med et fælles passion for objekter, geografiske steder og ikoniske bygninger har de sammen kreeret flere serier med populære illustrationer. Den minimalistiske stil kombineret med sarte pastelfarver og et nordisk udtryk har også tiltalt designere fra Australien og Sverige. Vissevasse har indgået et samarbejde med den australske kunstfotograf Vee Speers, der har skabt den karakteristiske serie, Vee, som opfordrer til poetisk tankespind med intense og enkle design. Herudover har Vissevasse et samarbejde med den svenske fotograf Dan Isaac Wallin, der formår at fange den svenske naturs rå skønhed med sit polaroidkamera.

Vissevasse plakater

Vissevasse tog deres udgangspunkt i at designe plakater og har sidenhen udvidet deres produktsortiment, stadig med fokus på et karakteristisk udtryk. Hver især rummer Vissevasse plakaterne et unikt udtryk, der med al tydelighed viser den bagomliggende passion for grafisk design. Fælles for alle Vissevasse plakaterne er, at de alle formår at skabe visuelle historier, hvor det er op til modtageren at danne en historie.

Vissevasse billeder

Tanker, følelser og minder får frit spil med Vissevasse billeder, der byder ind med et glimt af en historie og dermed giver plads til modtageren for at skabe sin egen historier. Du finder Vissevasse billeder illustreret på postkort, plakater, rammer mm. Bliv inspireret af deres populære illustrative design og skab et unikt udtryk i din boligindretning.

Ofte stillede spørgsmål

Har plakater en betydning for indretningen i hjemmet?
Plakater kan være med til at sætte farve på indretningen og kan samtidig være med til at gøre dit hjem mere personligt. Du kan skabe lige det udtryk, du ønsker, ved at sammensætte forskellige motiver i forskellige størrelser. I Luxo Livings fine udvalg af VISSEVASSE plakater, finder du plakater, som vil bidrage med stil til din boligindretning.
Hvad måler en VISSEVASSE plakat?
Hos Luxo Living finder du VISSEVASSE plakater med mål, som A5, A3, 30 cm x 40 cm og 50 cm x 70 cm. VISSEVASSE plakaterne fås altså i flere forskellige størrelsesforhold, hvilket gør det muligt at have en VISSEVASSE plakat hængende hvor som helst. Du kan derfor med sikkerhed finde en plakat i de mål, som passer ind i din bolig.
Hvad kendetegner en VISSEVASSE plakat?
VISSEVASSEs stil er nordisk og minimalistisk, tilsat sarte pasteller, poesi, nostalgi og stof til eftertanke. Missionen med illustrationerne er at skabe visuelle historier uden hverken start eller slutning. Det er op til den enkelte at knytte følelser, tanker og minder til motiverne. Farverne der bliver brugt, giver et balanceret udtryk, så man får en følelse af harmoni og ro i hjemmet.
Hvilken VISSEVASSE plakat skal man vælge?
Plakater kan være en svær størrelse, når man skal finde de helt rigtige plakater, som både skal skabe blikfang men også indgå som en integreret del af indretningen. Du kan med fordel overveje hvilke designs, der passer ind i resten af din boligindretning. Derudover skal der selvfølgelig også tages højde for, hvilke mål plakaten skal have. Derudover kan du også overveje, om plakaten skal have en person betydning, eller om den kun har til formål at pynte i indretningen.
Hvor kan man købe VISSEVASSE plakater?
Du finder et flot udvalg af VISSEVASSE plakater fra VISSEVASSE hos Luxo Living. Her finder du karakteristiske, æstetiske og harmoniske plakater i kvalitetsrige materialer. Du kan med sikkerhed finde en VISSEVASSE plakat, som både passer til dit hjem i det flotte udvalg fra VISSEVASSE. Hos Luxo Living er der dag til dag levering, hvis du bestiller inden kl 15. Derudover er der gratis fragt ved køb over 499 kr.